Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.
Tod's
Kategori

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Glasögon för
Ansiktsbredd
  • Mellan
  • Bred
  • Få hjälp att avgöra måtten
Form
Typ
Ansikte
Egenskaper
Bågfärg
Material
Pris i SEK

Tod's Glasögon

(17)
  • Tod's
Visar produkter 1 till 17 av 17

Tod’s glasögon från Mister Spex

Tod’s skor är världsberömda för sin unika look, stil och form och för att de är gjorda av kvalitetsmaterial med hög standard. Tod’s är ursprungligen ett italienskt företag, men med sin lediga stil har det även börjat tillverka accessoarer och glasögon. Tod’s glasögon från Mister Spex återspeglar denna lediga men lyxiga känsla. Tonvikten ligger på tillförlitlighet och stil, och bågarna passar i alla situationer och till alla klädstilar.

Tod’s har en klassisk form, ser intellektuella ut och är slitstarka. Tod’s glasögon från Mister Spex finns i dämpat blått, kakifärgat och neutrala nyanser som passar till allt, och tonvikten ligger på marmor- och sköldpaddsfinish. Glasögonen är perfekta för fritidsbruk och vissa modeller har en snobbig känsla som är typisk för en avslappnad italiensk stil. Dessa lyxiga bågar har dock en fantastisk finish och håller länge.

Som med alla glasögon från Mister Spex ingår reptåliga, antireflexbehandlade och receptbelagda glas som standard. Genom att använda det virtuella verktyget kan du mycket enkelt begränsa urvalet och hitta det perfekta paret för dig.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.