Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.
Kategori

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Glasögon för
Ansiktsbredd
  • Liten
  • Få hjälp att avgöra måtten
Form
Typ
Ansikte
Egenskaper
Bågfärg
Material
Pris i SEK

Brendel eyewear Glasögon

(1)
  • Brendel eyewear
Visar produkter 1 till 1 av 1

Brendel Eyewear glasögon

Min bästa look någonsin! Brendel Eyewear, glasögonleverantör och tillverkare av optisk utrustning från Franken i centrala Tyskland, kunde inte ha sagt det bättre själv. Denna talande slogan beskriver perfekt det framgångsrika märkets kreativitet och modekänsla. Företaget, från Fürth i Tyskland, är inte någon efterföljare utan fängslar genom sin enastående särprägel, stil och kvalitet. Dessa egenskaper bygger på en särskilt stark detaljkänsla och strålande färgdesign.

Det stora sortimentet har traditionellt varit inriktat på design för stilmedvetna kvinnor, men har nyligen berikats med några mycket attraktiva modeller för män. Det gemensamma för båda kollektionerna är en inneboende ungdomlig prägel och uttrycksfull estetik.

Brendel Eyewears kollektion av damglasögon är riktad till den säkra, sofistikerade kvinnan som redan har hittat sin stil och vet vad hon vill ha. Otvungen privat, professionell i arbetet, glamorös offentligt – egenartad och stilfull i alla lägen. Acetat, metall eller titan, klassiska former eller extravaganta stilar, modefärger eller återhållna toner – Brendel Eyewears glasögon för kvinnor är precis lika egenartade som kvinnan själv.

Brendel Eyewear Man är glasögonkollektionen för den nya generationen av man – mångsidiga, maskulina män som värdesätter sitt utseende och sin stil och vet vad de står för. Moderna modeller, maskulina former och eleganta material är typiska för Brendel Eyewears herrkollektion.

Prova helt enkelt glasögonen på nätet för att ta reda på vilket par som passar dig bäst, eller beställ hem de glasögon du är intresserad av och prova dem hemma. Och det är lika lätt att beställa från Mister Spex. Välj helt enkelt en modell, ange informationen från receptet och beställ.

Ytterligare information om Mister Spex villkor för öppet köp finns på vår webbplats.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.