Nyhet: De populäraste glasögontrenderna för denna höst och vinter!
Upptäck nu!

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

produkter

(29)

Inga resultat

Visar produkter 1 till 29 av 29

Fendi på Mister Spex

Framgångshistorien för det italienska modehuset Fendi började i hjärtat av Rom, på Via del Plebiscito. Det var här som Adele och Edoardo Fendi grundade en läderbutik 1925, som snart blev mycket populär bland romarna. Framför allt uppskattade de kvaliteten på hantverket och designernas eleganta stil. Paret öppnade snabbt en annan butik och la grunden för Fendi-imperiet, som nu är känt över hela världen.

Familjeföretag utforskar nya riktningar.

När Adele och Edoardo Fendis fem döttrar - Paola, Anna, Franca, Carla och Alda - anslöt sig till sina föräldrars företag 1946 var de fulla av energi och redo att sträva efter sina många mål. 1965 förvärvade de fem Fendi-döttrarna en ung designer som de sedan arbetade med. Hans namn: Karl Lagerfeld. Med sina innovativa idéer revolutionerade han befintliga traditioner och hjälpte Fendi att uppnå ytterligare berömmelse.

Senare blev Karl Lagerfeld chefsdesigner för damkollektionen och var tillsammans med Silvia Venturini, Adele och Edoardos barnbarn, den kreativa direktören i hjärtat av företaget. På 1990-talet var varumärkets stil ganska stilren, men designen ändrades med introduktionen av Peekaboo-väskan. Sedan dess har märket blivit mer iögonfallande, vilket återspeglas i befintliga ikoniska modeller som baguettväska. Kombinationen av innovation och tradition i harmoni med Fendis unika savoir-faire inspirerar modälskare över hela världen och är en av styrkorna som skiljer varumärkets kollektioner åt.

Inspiration från den eviga staden

Även om Fendi nu kan skryta med butiker över hela världen, är modehuset djupt förankrat i sitt ursprungliga Rom. Designerna återspeglar alltid den italienska stadens charm. Fendis solglasögon kombinerar enkelt traditionella influenser med moderna inslag. Sensuella modeller som cat-eye minns de senaste årtiondenas charm och tolkas på nytt med slående mönster eller geometriska inslag. Dessutom finns det ovanliga former och färgkombinationer. Solglasögon i klassisk svart kompletterar de exklusiva modellerna. Köp Fendi online hos Mister Spex! Fendi är ett av de exklusiva premiumvarumärken du hittar på Mister Spex. De kännetecknas av högkvalitativa material, utmärkt utförande och enastående design. När du köper Fendi-solglasögon erbjuder Mister Spex ett antal fördelar: prova online via ett foto eller webbkamera. Fri frakt på alla glasögon!. Alltid fria returer på solglasögon och öppet köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 10% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Fri frakt på alla slipade glasögon och solglasögon samt kontaktlinsordrar över 500kr!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo