Spara 25 % på alla glaspaket inför den nya säsongen¹

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

produkter

(216)

Inga resultat

Visar produkter 1 till 60 av 216

Dior hos Mister Spex

Dior är en fantastisk samling av kvalitetsbågar som är betecknande för ett av världens mest kända varumärke. Dior förknippas med modern elegans, men det finns en klassisk estetik i hela sortimentet som helt enkelt är tidlös. Sedan starten 1946 har detta ikoniska varumärke prytt några av de mest igenkända människorna i populärkulturens historia. Den senaste kollektionen med iögonfallande glasögon är ett bevis på varumärkets enastående engagemang för stil och elegans. De allra senaste Dior-bågarna finns nu tillgängliga hos Mister Spex.

För personer som strävar efter en chic look med en touch av retro är dessa fantastiska glasögon idealiska. Bland sortimentet hittar du ett urval av stilar, inklusive pilot och cat-eye. Vad varje båge i kollektionen har gemensamt är en oundviklig känsla för detaljer. En kombination av noggrant hantverk, subtila färgkombinationer och fantasifull design gör detta exceptionella glasögon till det mest visuellt slående på marknaden idag. Vi älskar att bära Dior i alla miljöer. Oavsett om man äter middag med vänner eller njuter av solen i olika badorter, bär vi dessa eleganta ramar för att säga ett uttalande ... och för att sticka ut från mängden.

Det finns mer än 6000 bågar tillgängliga hos Mister Spex samt över 100 kända designermärken. Ta dig tid att bläddra igenom vårt stora utbud och prova allt som om du var i en fysisk butik. Med Mister Spex digitala provrum kan du se hur varje par passar på just ditt ansikte.

Att shoppa designbågar online har aldrig varit enklare, direkt från soffan. Dessutom med snabb och spårbar leverans. Hos Mister Spex är det inte bara lätt att hitta ditt perfekta par solglasögon - det är roligt också!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.