Välkommen till misterspex.se

Vårt mål är att erbjuda dig bästa möjliga köpupplevelse. För att optimera våra tjänster använder vi cookies och liknande teknik för marknadsföringsändamål. Genom att klicka på "Acceptera", samtycker du till användning av cookies. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke.

För mer information, se vår sekretesspolicy.

Vardagslyx – spara 20 % på vårt premiumsortiment.¹ – Kod: PREMIUM20
Spara nu
Converse

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

produkter

(69)

Inga resultat

Visar produkter 1 till 60 av 69

Converse från Mister Spex

Sverige Det amerikanska märket Converse grundades ursprungligen av Marquis Mills Converse 1908. Märket, som är mest känt för sina gymnastikskor Chuck Taylor All Star, formger även glasögon i många olika stilar som tilltalar en rad personligheter och smaker. Vare sig du är ute efter receptbelagda glasögon eller solglasögon med kvalitetsglas hittar du dem på Mister Spex.

När du köper glasögon eller solglasögon är det alltid en bra idé att hålla sig till kvalitetsmärken. Designglasögon som Converse är inte bara en trendsättande modeartikel utan bygger samtidigt på de bästa kvalitetsmaterialen och en hel del skicklighet och precision. Converse solglasögon med kvalitetsglas bidrar till att ögonen skyddas mot farliga UV-strålar och metall- och plastbågarna är lätta, vilket gör dem bekväma att använda under längre perioder.

Det är viktigt att välja en storlek och stil som är fördelaktig för dina ansiktsdrag. Vår 3D-programvara gör det möjligt att ”prova” solglasögonen för att se till att de passar dig innan du köper. Våra erfarna optiker på nätet kan också ge råd.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.