Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
37 Resultat

DSquared2 från Mister Spex

Trots att Madonna, Christina Aguilera, Justin Timberlake och Rihanna är så olika har de en sak gemensamt: sin entusiasm för kultmärket DSquared2. Märket grundades av de kanadensiska tvillingbröderna Dean och Dan 1994 och är mest känt för sin experimentlusta. Färger, former och material förenas glatt i ovanliga kombinationer som skapar en kontrastrik, slagfärdig och provokativ look.

Det dröjde dock ett tag innan bröderna slog igenom. Efter high school gick de en sommarkurs vid den berömda Parsons The New School for Design i New York, där de upptäckte att de hade kreativ talang. Snart bestämde de sig för att förverkliga sin dröm och startade sitt eget modemärke. År 1991 flyttade de till Milano för att etablera kontakter. Tre år senare lanserade de sin första herrkollektion med 35 modeller med hjälp av sina besparingar och stöd av Renzo Rosso, grundaren till modemärket Diesel. Kollektionen blev så populär att bröderna fick beställningar på mer än en halv miljon dollar. DSquared2 hade äntligen slagit igenom. Märket blev världsberömt 2001 när Madonna bad bröderna ta fram kläder till videonDo not tell meoch turnén Drowned World Tour.

Märkets sortiment utvidgades till en damkollektion 2003 och till en barnkollektion 2014. Utöver kläder omfattar sortimentet i dag skor, väskor, accessoarer och naturligtvis glasögon och solglasögon som perfekt återspeglar Dsquared2:s karakteristiska ungdomliga och hippa stil.

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo