Bara under en begränsad tid: blåljusbehandling utan kostnad¹
Upptäck nu
Uvex

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Uvex Alla varumärken

(35)
Visar produkter 1 till 35 av 35

Uvex hos Mister Spex

Uvex Winter Holding GmbH & Co. är ett familjeägt och drivet företag som grundades 1926 av Philipp M. Winter i den tyska staden Fürth. I sin tredje ägar-generation är varumärket fortfarande framåtriktad i utvecklingen av innovativa, högkvalitativa skyddsprodukter inom sport, fritid och arbete. Många år av att arbeta mot dessa mål har gjort Uvex till en känd expert i denna produktkategori. Till att börja med ägnade sig varumärket helt åt produktion av skyddsglasögon och solglasögon. Uvex stod för “ultraviolet excluded”. Idag verkar många internationellt aktiva företag under företaget Uvex. Dessa dotterbolag fokuserar på områden som arbetsskydd, sportutrustning, hjälmar eller glasögon. Bland dessa varumärken hör den avsiktligt berömda tillverkaren av hjälmar och solglasögon, Alpina och modeglasögonvarumärket Filtral. Under årens gång har Uvex-varumärket fått ett utmärkt internationellt rykte för sin förstklassiga sport- och arbetsutrustning som alltid förblir engagerad i deras företagsfilosofi: Protecting People.

Uvex är känt för sitt samarbete med en mängd olika idrottare. Detta säkerställer att deras produkter ständigt finjusteras och förbättras, oavsett om de är för vintersport, cykling, motorsport eller det nya tillägget av hästsport. Som alltid fortsätter företaget att producera skyddsglasögon, sportglasögon och solglasögon. Dessa produkter förblir också kärnan i varumärket Uvex. Idrottare världen över litar på upplevelsen av Uvex som nu sträcker sig nästan ett sekel.

Att Uvex är det högst kvalitativa skyddet, påverkar inte deras visuella design. Uvex vet vad sina kunder vill ha och erbjuder många trendiga och snygga modeller i sin kollektion. Dessa glasögon passar perfekt för alla som vill se bäst ut i backarna eller för andra utomhusaktiviteter.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 10% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Fri frakt på alla slipade glasögon och solglasögon samt kontaktlinsordrar över 500kr!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo