Shoppa mer – spara upp till 25 %!¹
Silhouette

Minimalistisk design, högsta kvalitet och en stor dos av innovation. Dessa är de attribut beskriver silhuette. Mycket är på grund av den ständiga strävan efter framsteg som syns tydligt i utvecklingen av progressiva material och tekniker. Och det lönar sig: för nu betraktas silhuett som tillverkare av de lättaste glasögon i världen.

Kategori

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Silhouette solglasögon från Mister Spex

En exklusiv estetik visar sig oftast i två poler som verkar helt motsatta. Silhouette har alltid lyckats med denna konst genom att tillverka solglasögon som är både väldigt lätta men otroligt starka inuti. Märket har alltid varit sig själv trogen och samtidigt visat sig vara en av de mest innovativa tillverkare för solglasögon. Resultatet är en tidlös design som alltid är lika moderiktig. Köp dina Silhouette solglasögon till billiga priser online på Mister Spex.

Det österrikiska märket Silhouette har sedan 1964 stått för briljant optik och en helt egen tillverkningsfilosofi. Fram till idag tillverkas deras glasögon och solglasögon till stora delar manuellt i Österrike. Anspråket på handverkskonsten i det manufakturliknande företaget är stort. På det sättet utvecklas och produceras omisskännliga linser och bågar som överraskar genom innovation och ett unikt utseende. Utmärkt design i kombination med förstklassiga material blir till en helhet som betonar bärarens individualism.

Innovation från Österrike

Genom att tillverka världens lättaste glasögon har Silhouette revolutionerat glasögonmarknaden. Med en extrem hög standard i tillverkningsprocessen och användningen av nyaste material och teknologier skapar märket innovativa produkter. Silhouette glasögon och solglasögon är dock inte bara funktionella utan följer även utvalda design-kriterier. Med en stor passion för formsköna bågar och moderiktiga färger vill märket hjälpa sina kunder att betona alla facetter av personligheten. Designen är i sin lätthet både puristisk och spännande. En kombination som gör ögonen glada på många sätt.

Silhouette solglasögon på Mister Spex

Den stora delen av Silhouette solglasögon är ramlösa modeller. Den stora fördelen av dessa bågar är att de smickrar ansiktet utan att täcka över. Med Silhouette solglasögon får du en moderiktig accessoar som du fortfarande kan känna dig fri med. De drar uppmärksamheten på dig men inte från dina egna linjer. Den diskreta stilen ger dig rum för att experimentera med din look. Oavsett om du letar efter solglasögon till en klassisk business look eller till en avslappnad fritidsgarderob - Silhouette solglasögon matchar nästan alla stilar. Välj din favorit bland ett urval pastelliga färger som är både trendiga och mjuka i sin karaktär. Eller hur vore det med mörkt tonade linser och ett integrerat polarisationsfilter för en äventyrlig road-trip? Tack vare en speciell folie kan du utan problem köra mot solnedgången utan bländande ljusreflektioner. Den slanka men vältäckande designen gör dessa solglasögon till det perfekta skyddet från samtliga solstrålningar vid alla tillfällen. De dyrbara materialen och en optimerad passform gör bågarna så komfortabla att du inte ens behöver fundera på osköna tryck eller huvudvärk.

Funktionalitet och hållbarhet från Silhouette

Silhouette lägger stor vikt på att tillverka solglasögon som är både funktionella och hållbara. Bågar av titan gör deras produkter till en bekväm, tunn och säker accessoar. Letar du efter solglasögon för alla livssituationer? Köp din Silhouette favoritmodell online på Mister Spex. Vilken modell som passar dig bäst kan du pröva med vår virtuella online prövning i 2D eller 3D. Vi på Mister Spex erbjuder kvalité till billiga priser, leverans inom hela Europa samt 90 dagar öppet köp.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Fri frakt på alla slipade glasögon och solglasögon samt kontaktlinsordrar över 500kr!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo