Shoppa mer – spara upp till 25 %!¹
Kategori

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Illestevasolglasögon

När solen gassar på sommaren går ingenting upp mot ett par solglasögon. Och i år finns det något nytt under solen. Äntligen är de fantastiska modellerna från Illesteva här. De som står bakom detta nya märke har en särskild svaghet för retrostilar med New York-känsla. Panto, den intellektuella 40-talsinspirerade modetrenden, har gjort en storslagen comeback. Denna runda form är mycket efterfrågad och Illesteva vill naturligtvis hänga på trenden. Om du vill vara en del av denna fantastiska comeback ska du kolla upp modellen Leonard.

De cirkelformade glasen sitter i helbågar av acetat med en slående nyckelhålsdesign i näsbryggan. Bågen finns tillgänglig i elegant svart med antireflexglas, men även i en rad andra färger som jordaktiga färgtoner, ränder, sköldpaddstoner eller en tvåfärgskombination av kristall och havannabrunt. Den som vill ha mer kan välja efterföljaren: Leonard II. Bågens framsida är mycket större och mer påkostad och hela designen är djärvare. Vare sig du väljer dynamiska djurtryck eller maritimt blåvitt gör du ett intryck med de här glasögonen. Du kan naturligtvis också välja en klassisk svart båge och glas med antireflexbehandling.

Stjärnan i pantolinjen måste vara modellen Frieda. Denna lätt marmorerade helbåge går perfekt ihop med de cirkelformade glasen. Om du gillar lite mer stilfulla och mindre rundade solglasögon ska du kolla upp modellerna Hudson and Roarke. Båda finns tillgängliga i svart och sköldpaddstoner.

Har du hittat rätt Illestevamodell för dig? Prova dem med vår virtuella spegel. Med detta praktiska verktyg kan du ladda upp en bild eller använda din webbkamera för att prova glasögonen hemifrån. När du väl har bestämt dig är det bara att beställa. Mister Spex erbjuder bästa pris-garanti och 90 dagars öppet köp, så det är alltid tryggt och roligt att handla hos oss. Ytterligare information finns i servicesektionen på vår webbplats. I vår välsorterade nätbutik finns även många andra solglasögonmärken.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Fri frakt på alla slipade glasögon och solglasögon samt kontaktlinsordrar över 500kr!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo