Shoppa mer – spara upp till 25 %!¹
DSQUARED
Kategori

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

DSquared-solglasögon

DSquared är ett av de coolaste modemärkena på senare tid. Märket lanserades av tvillingarna Dean och Dan Caten 1994 och har stigit upp som en meteor i modevärlden. Mode- och designpriser till höger och vänster och mycket uppmärksamhet i medierna är tecken på framgången. Produkter från DSquared förekommer i otaliga filmer, musikvideoklipp och även iAmerica’s Next Top Model.

Lyxmärket har också blivit omtyckt bland stjärnorna. Justin Timberlake, Lenny Kravitz och Robbie Williams var tidiga entusiaster. Men Madonna gjorde DSquared internationellt berömt när hon bad tvillingarna att ta fram 150 kostymer för videoklippetDon’t Tell Meoch 2002 års turné. Sedan dess har märket växt och växt, och stjärnor som Christina Aguilera och Rihanna har fallit för dess oefterhärmliga stil.

Sedan 2009 har DSquared erbjudit solglasögon av hög kvalitet för män och kvinnor. DSquareds glasögonkollektion står för exempellös lyx. De eleganta modellerna är ett uttryck för skaparnas ovanliga men självsäkra stil och har en slående catwalkeffekt. DSquareds solglasögon är i linje med skaparnas syften: att framhäva din personlighet och skilja dig från mängden. Att följa trender är inte något för DSquared. Dessa solglasögon är formgivna enligt ett estetiskt ideal som leder till spännande och inspirerande modeller. Vilka solglasögon i DSquareds kollektion bör man särskilt lyfta fram? Ta pilotmodellen DQ 0027, som återupplivar 60-talets stil och elegans med sina vågade linjer. Eller vad sägs om den havannabruna modellen DQ 0027? Med sina extra stora avskurna glas och guldinläggningar ger denna modell en känsla av verklig Hollywoodglamour.

Alla DSquared-solglasögon imponerar med sina fina material, utmärkta finish och, naturligtvis, sin omisskännliga DSquared-karaktär. Solglasögonen från DSquared finns i flaggskeppsbutiker i Milano, Istanbul, Kiev, Singapore och Hong Kong, eller kan snabbt och bekvämt beställas från Mister Spex!

Använd vårt verktyg för virtuell provning för att prova solglasögonen hemifrån. När du har hittat det perfekta paret är det bara att beställa, så tar vi hand om resten. Lyxiga solglasögon levererade hem till dig. Allt detta och mycket mer från Mister Spex.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Fri frakt på alla slipade glasögon och solglasögon samt kontaktlinsordrar över 500kr!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo