Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Kategori

  • Använt filter

  • Märke DKNY
Ta bort alla filter

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Glasögon för

Ansiktsbredd

  • Bred
  • Få hjälp att avgöra måtten

Form

Typ

Ansikte

Egenskaper

Bågfärg

Linsfärg

Material

Pris i SEK

2

DKNY Solglasögon

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


DKNY-solglasögon

DKNY av Donna Karan är märket för alla som vill uppleva något av New York. Donna Karan har beskrivit märket som ett internationellt modehus som förmedlar New Yorks entusiasmerande energi till dem som vet vad det rör sig om och som betraktar mode som en viktig del av livet. Personer som i anden bor i New York kan man säga. Mister Spex nätbutik har naturligtvis alla höjdpunkter i Donna Karans DKNY-kollektion av solglasögon.

Den vackra solglasögonmodellen DY 4037 passar vid alla livets tillfällen. Bågen är klassiskt svart och de stora gråtonade glasen ger en glamorös look. Det unika med dessa solglasögon är silverränderna från glasen till skalmarnas mitt – enkelt, subtilt och coolt.

De moderna solglasögonen DY 5050 1004/11 hör till en flott och elegant look. De stilfulla plastbågarna och tonade glas passar perfekt till en sofistikerad stil.

Du kan snabbt och enkelt beställa dina nya Donna Karan-solglasögon från vår nätbutik. Gå igenom modellerna och se vilka färger som finns. Du kan även filtrera sökningen enligt plast- eller metallbågar samt hel- eller halvbågar. Med hjälp av vårt virtuella provningsverktyg kan du ta reda på vilka Donna Karan DKNY-solglasögon som passar dig. Sedan är det bara att beställa!

Mister Spex levererar snabbt över hela Europa. Och kom ihåg: om du inte är nöjd med dina nya Donna Karan-solglasögon kan du byta dem mot ett annat par eller få pengarna tillbaka! I och med att Mister Spex erbjuder 90 dagars öppet köp kan du handla säkert och utan risk.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex normala priser.