Converse

Ikoniska Converse har lång erfarenhet av att leverera både vassa stilar och rockig attityd. Se till att synas i sommar i någon av deras oemotståndliga och tidlösa bågar. Låt Converse ta fram din rebelliska sida och ge dig ut i sommarvärmen.

Kategori

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Conversesolglasögon från Mister Spex Sverige

Märket Converse lanserades i USA 1908. Dess kultpräglade Chuck Taylor All Star-skor ledde till ett internationellt genombrott och i dag är Converse känt som ”America’s Original Sports Company”. Utöver sportkläder och sportskor erbjuder Converse ett fantastiskt sortiment av solglasögon som gör att du kan uttrycka din egen personlighet.

Converseglasögonen från Mister Spex är perfekta för att skydda ögonen utomhus. Solglasögonen från Converse har inte bara stilfulla bågar med stor detaljkänsla utan har även mycket funktionella glas med UV-skydd. Vare sig du vill ha ett par Converseglasögon baserade på den legendariska pilotmodellen för bilkörning, ett par moderiktiga solglasögon för vardagsbruk eller något extra för semestern har Mister Spex ett stort urval som passar dina behov och stilpreferenser.

Converseglasögonen från Mister Spex finns i olika former och storlekar som passar olika ansikten. Har du hittat ditt favoritpar från Mister Spex? Varför inte använda vårt verktyg för virtuell provning i 3D för att se hur de ser ut på dig? Om du beställer dina solglasögon före kl. 14 levererar vi dem samma dag. Om du av någon anledning inte skulle vara helt nöjd med köpet kan du lämna tillbaka solglasögonen inom 90 dagar.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Fri frakt på alla slipade glasögon och solglasögon samt kontaktlinsordrar över 500kr!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo