Välkommen till misterspex.se

Vårt mål är att erbjuda dig bästa möjliga köpupplevelse. För att optimera våra tjänster använder vi cookies och liknande teknik för marknadsföringsändamål. Genom att klicka på "Acceptera", samtycker du till användning av cookies. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke.

För mer information, se vår sekretesspolicy.

15 % rabatt på alla bågar i färgerna havanna och guld.¹ – Kod: TIMELESS15
Spara nu
Adidas

Denna etikett behöver ingen närmare presentation - tre ikoniska och lätt igenkännbara ränder säger allt. Sina högkvalitativa produkter samt känslan av att skapa nya trender har gjort Adidas till en av världens mest framgångsrika och eftertraktade varumärken. Adidas använder patenterade material som är särskilt lätt och robust i alla sina glasögon.

Kategori

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Solglasögon från Adidas

En höjdpunkt i Mister Spex solglasögonkollektion: serien ”Originals” från Adidas. Med sin karakteristiska klöverbladslogotyp är Adidas Originals en hyllning till klassiska stilar ur Adidas rika historia. I den senaste kollektionen finns solglasögon i retrostil med ett unikt modernt drag.

Solglasögonen i kollektionen Adidas Originals kombinerar stilfulla historiska ögonblick med de senaste poptrenderna. Många modeller är inspirerade av modet och attityderna från slutet av 80-talet. En sak är säker: ett par solglasögon från Adidas Originals väcker garanterat uppseende vid nästa party.

I serien Adidas Performance finns de idrottskläder som denna sportspecialist är känd och respekterad för i hela världen. Med sina berömda tre ränder är dessa produkter designade för optimal prestanda vid idrotts- eller fritidsaktiviteter. Tonvikten ligger på hållbarhet och enastående prestanda.

Adidas solglasögon utmärks av sin utomordentliga design, särskilt när det gäller glasens och skalmarnas form. Alla modeller har stora glas och ger överlägset skydd mot solen – och kändisfotografernas kameror. Vare sig bågarna är av plast eller metall har alla utmärkt utförande och en rad intressanta detaljer. Adidas Delhi-modellen är ett bra exempel: den är borstad med 24 karats guld.

Välj helt enkelt din favoritmodell ur vår kollektion solglasögon från Adidas. Mer information om solglasögonen finns på de enskilda produktsidorna, med en rad bilder och 360-gradersvisning av glasögonen. Lägg sedan glasögonen i varukorgen och beställ. Vi skickar dina nya solglasögon så fort vi får beställningen.

Är du inte nöjd med dina nya solglasögon från Adidas? Inget problem, eftersom vi erbjuder 90 dagars öppet köp. Återsänd helt enkelt solglasögonen inom 90 dagar och välj en annan modell i vår butik. Bara ett av skälen till att Mister Spex är det populäraste valet när det gäller glasögon och solglasögon på nätet.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.