Uvex hos Mister Spex

Uvex Winter Holding GmbH & Co. är ett familjeägt och drivet företag som grundades 1926 av Philipp M. Winter i den tyska staden Fürth. I sin tredje ägar-generation är varumärket fortfarande framåtriktad i utvecklingen av innovativa, högkvalitativa skyddsprodukter inom sport, fritid och arbete. Många år av att arbeta mot dessa mål har gjort Uvex till en känd expert i denna produktkategori. Till att börja med ägnade sig varumärket helt åt produktion av skyddsglasögon och solglasögon. Uvex stod för “ultraviolet excluded”. Idag verkar många internationellt aktiva företag under företaget Uvex. Dessa dotterbolag fokuserar på områden som arbetsskydd, sportutrustning, hjälmar eller glasögon. Bland dessa varumärken hör den avsiktligt berömda tillverkaren av hjälmar och solglasögon, Alpina och modeglasögonvarumärket Filtral. Under årens gång har Uvex-varumärket fått ett utmärkt internationellt rykte för sin förstklassiga sport- och arbetsutrustning som alltid förblir engagerad i deras företagsfilosofi: Protecting People.

Uvex är känt för sitt samarbete med en mängd olika idrottare. Detta säkerställer att deras produkter ständigt finjusteras och förbättras, oavsett om de är för vintersport, cykling, motorsport eller det nya tillägget av hästsport. Som alltid fortsätter företaget att producera skyddsglasögon, sportglasögon och solglasögon. Dessa produkter förblir också kärnan i varumärket Uvex. Idrottare världen över litar på upplevelsen av Uvex som nu sträcker sig nästan ett sekel.

Att Uvex är det högst kvalitativa skyddet, påverkar inte deras visuella design. Uvex vet vad sina kunder vill ha och erbjuder många trendiga och snygga modeller i sin kollektion. Dessa glasögon passar perfekt för alla som vill se bäst ut i backarna eller för andra utomhusaktiviteter.

  10%

  Vårt optikerteam vägleder dig gärna

  Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

  Betalningsalternativ

  Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

  Fraktsätt

  Postnord Logo

  Så att du kan shoppa tryggt online

  TRYGG E-Handel Logo