Solglasögon

Mexx Solglasögon

Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
37 Resultat

Mexxsolglasögon

Mexx filosofi bygger på självsäkerhet, optimism, stil och inlevelse. Mexx är därför mer än bara ett modemärke – det står för en hel attityd. Mexx solglasögonkollektion präglas av rena linjer och mörka färger. Mexx erbjuder hel- och halvbågar med klassisk och trendig design. En ny och särskilt attraktiv modell är Mexx 6011 300. Den halvgenomskinliga bruna bågen, med en lätt marmoreffekt, ger dessa Mexxsolglasögon en tydlig karibisk prägel. Om du inte ska till Västindien i sommar behöver du inte vara orolig – dessa solglasögon ser lika bra ut på en solstol i din trädgård!

Om du vill ha en mer klassisk look kan du pröva Mexx 6003 100. Dessa Mexxsolglasögon har en tjockare brun plastbåge och mörkgrå glas. En silverrand med Mexxlogotypen finns på båda skalmarna. Enkelt men effektfullt. Vissa Mexxsolglasögon kan också beställas med receptbelagda glas. Ange helt enkelt uppgifterna från ditt recept och våra utvalda optiker skräddarsyr dina glas. Så att du får kristallklar syn och skydd mot solens strålar tack vare Mister Spex!

Gå igenom sortimentet av Mexxsolglasögon och se vilka färger som finns. Du kan även filtrera sökningen enligt plast- eller metallbågar samt hel- eller halvbågar. Med hjälp av vårt virtuella provningsverktyg kan du ta reda på vilka Mexxsolglasögon som passar dig. Sedan är det bara att beställa! Kom ihåg: om du inte är nöjd med dina nya Mexxsolglasögon kan du byta dem mot ett annat par eller få pengarna tillbaka! I och med att Mister Spex erbjuder 90 dagars öppet köp kan du handla säkert och utan risk.

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo