McQ Solglasögon

McQ

Mc Queen-solglasögon

Funderar du på att köpa ett par nya solglasögon i sommar? Du kanske ska åka på semester eller så vill du bara vara cool och trendig. Mc Queen-solglasögon är allt du behöver för att känna dig bekväm. Dessa solglasögon är gjorda av metall eller plast och är perfekta för män och kvinnor. Kolla upp olika former – det finns allt från pilotglasögon till rektangulära, runda eller trapetsoida bågar. Med sina sofistikerade helbågar gör Mc Queen-kollektionen definitivt allting rätt.

Skydda ögonen mot solen med stilfulla Mc Queen-solglasögon. Välj bågar och en färgkombination på glasen som passar dina kläder. Glasögonen finns i attraktivt blått, diskret svart, slående brunt och elegant grått, för att bara nämna några färger. Se till att du även anger bredden, smala eller breda, när du beställer från Mister Spex Sverige. De är perfekta för personer med olika ansiktsformer.

Ta god tid på dig när du väljer, så att du ser bra ut och samtidigt skyddar ögonen. Om du beställer före kl. 14 levereras solglasögonen samma dag. Mister Spex Sverige kan också hjälpa dig att välja solglasögon tack vare vår tjänst för virtuell provning. Om det skulle visa sig att glasögonen inte passar har du 90 dagars öppet köp.

  • ¹Rabatten på upp till 50% gäller på utvalda glasögon- och solglasögonbågar. Rabattkoden ger dig 20% rabatt och gäller på våra glasögon- och solglasögonbågar, inklusive utvalda glaspaket. Rabatten är giltig till och med 2024-03-06 på www.misterspex.se och i våra Mister Spex-butiker, men bara så längre lagret räcker. Vi betalar inte ut rabattens värde i kontanter. Rabatten går inte att använda på exkluderade märken enligt Mister Spex köpvillkor. Rabatten går inte heller att kombinera med andra rabatter, erbjudanden eller kampanjer. Kommersiell marknadsföring av rabatten är förbjuden. Vi hänvisar även till misterspex.se gällande köpvillkor.
10%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo