DKNY Solglasögon

DKNY
Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
1 Resultat

DKNY-solglasögon

DKNY av Donna Karan är märket för alla som vill uppleva något av New York. Donna Karan har beskrivit märket som ett internationellt modehus som förmedlar New Yorks entusiasmerande energi till dem som vet vad det rör sig om och som betraktar mode som en viktig del av livet. Personer som i anden bor i New York kan man säga. Mister Spex nätbutik har naturligtvis alla höjdpunkter i Donna Karans DKNY-kollektion av solglasögon.

Den vackra solglasögonmodellen DY 4037 passar vid alla livets tillfällen. Bågen är klassiskt svart och de stora gråtonade glasen ger en glamorös look. Det unika med dessa solglasögon är silverränderna från glasen till skalmarnas mitt – enkelt, subtilt och coolt.

De moderna solglasögonen DY 5050 1004/11 hör till en flott och elegant look. De stilfulla plastbågarna och tonade glas passar perfekt till en sofistikerad stil.

Du kan snabbt och enkelt beställa dina nya Donna Karan-solglasögon från vår nätbutik. Gå igenom modellerna och se vilka färger som finns. Du kan även filtrera sökningen enligt plast- eller metallbågar samt hel- eller halvbågar. Med hjälp av vårt virtuella provningsverktyg kan du ta reda på vilka Donna Karan DKNY-solglasögon som passar dig. Sedan är det bara att beställa!

Mister Spex levererar snabbt över hela Europa. Och kom ihåg: om du inte är nöjd med dina nya Donna Karan-solglasögon kan du byta dem mot ett annat par eller få pengarna tillbaka! I och med att Mister Spex erbjuder 90 dagars öppet köp kan du handla säkert och utan risk.

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo