Solglasögon

Converse Solglasögon

Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
35 Resultat

Converse solglasögon från Mister Spex Sverige

Märket Converse lanserades i USA 1908. Dess kultpräglade Chuck Taylor All Star-skor ledde till ett internationellt genombrott och i dag är Converse känt som ”America’s Original Sports Company”. Utöver sportkläder och sportskor erbjuder Converse ett fantastiskt sortiment av solglasögon som gör att du kan uttrycka din egen personlighet.

Converseglasögonen från Mister Spex är perfekta för att skydda ögonen utomhus. Solglasögonen från Converse har inte bara stilfulla bågar med stor detaljkänsla utan har även mycket funktionella glas med UV-skydd. Vare sig du vill ha ett par Converseglasögon baserade på den legendariska pilotmodellen för bilkörning, ett par moderiktiga solglasögon för vardagsbruk eller något extra för semestern har Mister Spex ett stort urval som passar dina behov och stilpreferenser.

Converseglasögonen från Mister Spex finns i olika former och storlekar som passar olika ansikten. Har du hittat ditt favoritpar från Mister Spex? Varför inte använda vårt verktyg för virtuell provning i 3D för att se hur de ser ut på dig? Om du beställer dina solglasögon före kl. 14 levererar vi dem samma dag. Om du av någon anledning inte skulle vara helt nöjd med köpet kan du lämna tillbaka solglasögonen inom 90 dagar.

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo