Solglasögon

Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
42 Resultat

Shoppa Adidas-solglasögon från Mister Spex

När det kommer till sportigt, trendigt mode kan få varumärken mäta sig med Adidas. Solglasögon är en perfekt accessoar att komplettera din Adidas-garderob med. Hos oss på Mister Spex hittar du Adidas-solglasögon i en mängd olika stilar och modeller. Prova dina Adidas-solglasögon med hjälp av vårt digitala provrum shoppa sedan med Fri frakt på alla glasögon!. Adidas är inte bara känt för sin oslagbara design utan också för produkternas hållbarhet och enastående prestanda.

Fördelarna med att handla Adidas-solglasögon his Mister Spex

Hos Mister Spex erbjuder vi ett brett urval av Adidas solglasögonbågar i olika stilar - till ett bra pris. Så oavsett hur du vill ha dina Adidas-bågar, kommer du säkert att hitta något som passar din stil i vårt sortiment online. Utöver vårt sortiment av Adidas solglasögon kan du också hitta Adidas Original-serien, ett måste för alla Adidas-fans. Solglasögonen i denna serie kombinerar moderna trender med snygga aspekter av tidigare perioder i modehistorian, med ett särskilt fokus på 80-talet. Den moderna twisten på retromode skapar en unik look i Adidas solglasögon-sortiment vilket garanterar en iögonfallande look varje gång du bär dem. Men vart ska man börja?

Prova så många solglasögon från Adidas som du vill!

Prova några av Adidas solglasögon med hjälp av vårt digitala provrum innan du beställer hem. Det är en självklarhet att se hur bågen ser ut på dig är en viktig del av att köpa nya solglasögon - eller glasögon för den delen. Med hjälp av vårt digitala provrum kan du enkelt se hur bågen sitter på just ditt ansikte. Du laddar bara upp ett foto via den lilla kameraikonen på produktsidan, eller prova direkt i webbkameran. Så mycket värde, och du behöver inte ens lämna hemmet. Skulle du mot förmodan ångra dig efter att du beställt hem bågarna erbjuder vi alltid fria returer på solglasögon. Vissa av Adidas-solglasögon går även att beställa med dina slipade styrkor, fyll bara i ditt glasögonrecept och du har dina nya slipade solglasögon inom 5–14 dagar. Enkelt!

  • ¹Rabatten på 30 % gäller för den billigare produkten när du köper minst två modeller. Gäller till och med 2023.03.20 på alla glasögon och solglasögon på misterspex.se och i våra svenska Misterspex butiker. Rabatten gäller ej på vissa exkluderade märken samt kontaktlinser och vårdprodukter. Rabatten kan inte kombineras med andra rabatter eller kampanjer. Kommersiell publicering av rabatten (t.ex. på kupongwebbplatser eller bloggar) är inte tillåtet. En kontant utbetalning av rabattvärdet är uteslutet. Mister Spex allmänna villkor gäller.
  • ** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.
10%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo