Dsquared2
Kategori

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Dsquared2 Glasögon

(1)
Visar produkter 1 till 1 av 1

DSquared2-glasögon

Två är bättre – och detta verkar särskilt gälla inom modebranschen, vilket utan tvivel bevisas av denna kanadensiska designduo. Dean och Dan Caten är dock inte bara två designer som uttrycker sin kärlek till mode och design genom ett gemensamt märke. Dean och Dan är tvillingbröder och deras kultmärke DSquared2 står för en ungdomlig och hipp stil som gång efter annan överraskar modevärlden. Tvillingarna tycker särskilt om ovanliga variationer. Deras design karakteriseras av kombinationen av olika stilelement som skapar en ny och spännande stil.

Exceptionella detaljer och en slagfärdig, provokativ look är typiskt för märket. Allt detta återspeglas i DSquared2:s glasögonkollektion: utöver fina bågar som präglas av tidlös elegans omfattar kollektionen även underbart tjocka, extravaganta bågar. Kantiga eller mjukt rundade, pantostil, fjärils- eller kattögsformade – kultmärkets sortiment är nästan oändligt. Användningen av färger är också särskilt distinkt. Från subtila färger till underbart bjärta toner som ger unika accenter. Varmt brunt, elegant grått, fräscht grangrönt eller skarpt citrongult – det finns en färg för alla smaker.

Skickliga kombinationer av material bryter upp den klassiska designen och skapar fiffiga detaljer. Glasögonen präglas av utmärkt utförande, kvalitetsmaterial och bekväm passform. Så det kommer inte som någon överraskning att märket inte bara har blivit framgångsrikt på glasögonmarknaden. Utöver kläder, glasögon och solglasögon distribuerar designduon även parfymer, väskor och ett flertal accessoarer.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarKontakt08-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo