Välj din favoritbåge och låt dina läsglasögon slipas idag

Eye drops Hylo-Gel 10ml

komfortdroppar

 Eye drops Hylo-Gel 10ml framifrån

Eye drops Hylo-Gel 10ml komfortdroppar

Hylo-Gel är perfekt för dig som drabbas av ihållande torrhetssymptom till följd av att du bär linser. Det här är långtidsverkande ögondroppar som snabbt gör att du återfår en behaglig känsla. Hylo-gel innehåller inga konserveringsmedel och kan därför användas tillsammans med alla typer av kontaktlinser.
Hylo-Gel innehåller en hög koncentration av hyalursyra som är ett naturligt ämne som återfinns i våra ögon, där det hjälper till att fukta, smörja och skydda ögats yta. Det kan även hjälpa till att läka små sår som uppstått till följd av torrhet i ögonen. Trots att Hylo-Gel har en gel-liknade konsistens, har den ingen negativ påverkan på din synskärpa.

Dosering och användning:
Hylo-Gel är ögondroppar i en unik flaska. Du håller flaskan över ögat och genom ett snabbt tryck kommer en exakt doserad droppe fram. Rekommenderad dos är 1 droppe, 3-4 gånger dagligen. Hylo-Gel är skonsam mot ögat och behandlingstiden är obegränsad.

Öppnad förpackning ska förbrukas inom 6 månader, därefter ska överbliven vätska kastas. För att undvika att smuts kommer i kontakt med vätskan bör du inte röra flaskans mynning med fingrar eller andra föremål.

Tillgängliga varianter

Leverans 1-3 arbetsdagar

Fri frakt från 500 kr

Pris

inkl. moms

Gratis 39 kr

188 kr

1880 kr per 100ml

Du sparar N/A

 

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo