Låt dig inspireras!

Solglasögon - Vår och sommartrender 2021

Geometrical Varieties

De här bågmodellerna kommer i alla tänkbara färger och former - såsom halvbågar, helbågar och diskreta garnityrbågar. De smäckra trådbågarna tar fram en charmant stil och ger även den mest diskreta outfit en självsäker touch. Trendsättare satsar i år på geometriska solglasögon med färgade glas och gör ett statement med dessa härliga färgklickar. De vackra unisex-bågarna passar extra bra till runda och hjärtformade ansikten tack vare bågarnas många hörn och kanter.

Geometrical Varieties

Fler liknande bågar

Cut-off Curves
Cut-off Curves

Även som solglasögon är denna trend mer individuell än någonsin förr. Varianterna med stiligt utskurna delar (cut-offs) på glas, båge eller näsbrygga är lika mångsidiga som antalet olika bågmodeller. Här är verkligen allting möjligt: EOEs hippa svart solglasögon är både modern och avslappnad och samtidigt mycket extravagant.

Fler liknande bågar

Vill du veta vilken trend som passar dig? I vårt digitala provrum kan du se direkt vilken glasögonmodell som du passar extra bra i.
Try-on

https://www.misterspex.se/modal-tryon-ditto-tos-cms-modal_tryOn_ditto_tos

Pure Shadow

Unisex-designen på de här futuristiska solbågarna gör verkligen att du kan sticka ut ur mängden i år. De trendiga och ovanliga formerna höjer ribban på stilnivån ett snäpp för cateye- och hexagonala acetatbågar. De smalaste solglasögonen finns i acetat-, metall- och garnityrbågar och kombinationen av svarta bågar och gråtonade glas gör solglasögonen riktigt coola. Från extra breda skalmar till garnityrbågar - variationen för dessa trendiga modeller är lika mångsidig som spännande.

Pure Shadow

Fler liknande bågar

Retro Round
Retro Round

Runda solglasögon i retro-look har gjort comeback och är populära även under högsäsongen 2021. Färgerna på årets dam- och herrglasögon är koncentrerade till diskreta toner och ger en särskilt cool look i en elegant svart färg eller i klassisk havanna. Det finns även många alternativ när det kommer till val av material: nätta metallbågar, breda acetatbågar eller bågar gjorda av en blandning av olika material – allt är tillåtet. Kombinationen av runda solglasögon med blåa glas är något som direkt drar blickarna till sig.

Fler liknande bågar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo

https://www.misterspex.se/INTERSHOP/web/WFS/MisterSpex-MisterSpexSE-Site/sv_SE/-/SEK/ViewWishlist-GetItemsThatAreGlassesOrSunglasses

https://www.misterspex.se/INTERSHOP/web/WFS/MisterSpex-MisterSpexSE-Site/sv_SE/-/SEK/ViewTryOn-RemoveDittoForId

https://www.misterspex.se/INTERSHOP/web/WFS/MisterSpex-MisterSpexSE-Site/sv_SE/-/SEK/ViewTryOn-GetFrontalImage