Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Kategori

  • Använt filter

  • Märke Air Optix
Ta bort alla filter

Märke

Tillverkare

7

Air Optix Kontaktlinser


Air Optix kontaktlinser

Med kontaktlinserna AIR OPTIX höjer tillverkaren Ciba Vision ribban när det gäller syrepermeabilitet.

God luftcirkulation är viktigt för att näthinnan ska få syre och möjliggör varaktig komfort under längre tid. Om du sitter länge framför datorn eller i miljöer med luftkonditionering eller rök är linser med hög syrepermeabilitet särskilt viktiga. Men det revolutionerande med AIR OPTIX-linserna är att du kan låta dem sitta kvar när du tar en tupplur eller till och med över natten utan att ha torra ögon när du vaknar.

Hög syrepermeabilitet uppnås normalt genom att linserna har högre vätskehalt. Nackdelen med högre vätskehalt hos kontaktlinser är dock att ögats naturliga fukt minskas. Detta minskar snabbt komforten, särskilt om dina ögon lätt blir torra. Ciba Vision har särskilt utvecklat AIR OPTIX AQUA för torra ögon. I den patenterade tekniken AIR OPTIX AQUA TriComfort används särskilda material för optimalt kvarhållande av fukt och exceptionell syrepermeabilitet. AIR OPTIX AQUA har dessutom en särskilt slät yta som minimerar irritationen av hornhinnan och ansamlingen av avlagringar. AIR OPTIX AQUA-linserna erbjuder därmed en utmärkt kombination av hög syrepermeabilitet och låg vätskehalt.

För ögon med särskilda krav har vi AIR OPTIX for ASTIGMATISM och AIR OPTIX MULTIFOCAL. Dessa modeller gör det möjligt för personer med astigmatism och ålderssynthet att dra nytta av fördelarna med AIR OPTIX-tekniken.

Den viktigaste produkten i AIR OPTIX-sortimentet är dock de nya AIR OPTIX NIGHT & DAY-linserna. Dessa är de perfekta kontaktlinserna för alla som är trötta på att hela tiden ta ut och sätta in nya linser. Med en syrepermeabilitet på 175Dk/t kan AIR OPTIX NIGHT & DAY bäras utan problem dygnet runt – med optikers eller ögonläkares godkännande upp till en månad!

AIR OPTIX-linserna utmärks av sin goda design som gör att de sitter stabilt på ögat. Därför ser du alltid klart. Tack vare den ljusblå färgtonen hittar du alltid linsen i ögat och i fodralet. AIR OPTIX-linsernas stabilitet innebär att det går snabbt och lätt att sätta in och ta ut dem, även för oerfarna användare. Av dessa och många andra skäl är AIR OPTIX berättigat ledande på kontaktlinsmarknaden.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


* Alla glasögonbågar levereras med två antireflexbehandlade, reptåliga plastglas med en enda styrka (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,0/–6,0 D; cyl. +2,0/–2,0 D.

.

De överstrukna priserna är Mister Spex normala priser.