Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.
Kategori
Märke
Tillverkare

Air Optix-kontaktlinser online från Mister Spex

Air Optix-kontaktlinser från Alcon är tillverkade av silikonhydrogel som är mycket skonsam mot dina ögon och säkerställer en hög användarkomfort. På Mister Spex kan du nu beställa dessa kvalitetslinser direkt via nätet. Välj en modell som passar din livsstil, fyll i dina synvärden vid beställningen och få dem bekvämt hemlevererade med Posten inom några dagar.

Air Optix-kontaktlinser från Alcon är kända för hög användarkomfort och god kompatibilitet med öga och tårfilm. Efter att du har satt in linserna kommer du knappt att märka att du bär dem, och du kan använda dem hela dagen med bibehållen komfort. Detta är möjligt tack vare ett innovativt material med extra hög syregenomsläpplighet och mycket god ytfriktion. Jämfört med traditionella kontaktlinser med hög syregenomsläpplighet har vattenhalten i Air Optix-linser tack vare innovativ teknik kunnat hållas förhållandevis låg. Detta innebär att den naturliga fukthalten i dina ögon bibehålls. Linserna är tillverkade av en särskilt framtagen silikonhydrogel som är extra skonsam mot ögon och slemhinnor.

På Mister Spex kan du enkelt och bekvämt beställa dina Air Optix-kontaktlinser online. Välj mellan flera olika sorter för att hitta en kontaktlins som passar dina behov. Allt du behöver är ett recept från din optiker med aktuella värden. Om du redan använt dessa kontaktlinser med gott resultat är Mister Spex det perfekta sättet att fylla på förrådet med billiga Air Optix-linser.

Så väljer du rätt Air Optix-linser på nätet

Air Optix-kontaktlinser är mycket omtyckta och en av Alcons bäst säljande produkter. I Mister Spex nätbutik kan du välja mellan flera olika modeller:

  • Air Optix Aqua är populära månadslinser som även kan användas nattetid om din optiker godkänt det. Håller dina ögon fuktiga och släpper igenom upp till fem gånger så mycket syre som vanliga mjuka kontaktlinser.
  • Air Optix HydraGlyde är en vidareutveckling av Air Optix Aqua med ännu bättre egenskaper. Den fuktighetsbevarande Matrix-tekniken säkerställer utmärkt komfort och SmartShield-tekniken ger utökat skydd av dina ögon.
  • Air Optix Night & Day kan användas både dag- och nattetid i upp till en månad. Denna lins är i princip en Aqua-lins som anpassats för dygnet-runt-användning. Perfekt för dig som vill slippa att ta ur linserna på kvällen.
  • Air Optix Multifocal ger dig som både är när- och översynt möjlighet att bära linser med perfekt synskärpa både på nära och långt håll. Denna månadslins kan även användas på natten i upp till sex dagar i följd.
  • Air Optix Colors är en färglins i samma höga kvalitet som Alcons övriga silikongelbaserade linser. Du som redan använder Air Optix Aqua kan beställa dessa linser för att förändra eller förstärka din naturliga ögonfärg utan att ny tillpassning hos optiker är nödvändig.

Mister Spex rekommenderar att du alltid följer rekommendationerna från din optiker gällande användning och skötsel av linser. När du väl har hittat Air Optix-kontaktlinser som passar din livsstil kan du dock spara mycket pengar genom att beställa dem online från Mister Spex.

Billiga Air Optix-linser på nätet från Mister Spex

Air Optix-kontaktlinser är ett utmärkt val för dig som söker månadslinser av hög kvalitet. De är särskilt utformade för att kunna bäras länge utan irritation och är också skonsamma mot ögonen på längre sikt. När du köper Air Optix-kontaktlinser från Mister Spex kan du utnyttja följande fördelar:

  • Öppet köpt i 90 dagar (gäller endast om förpackningen är i oförändrat skick)
  • Snabb och spårbar leverans
  • Flexibel betalning: välj mellan kort-, faktura- eller direktbetalning
  • Kunnig och tillgänglig support via e-post, telefon, chatt och Facebook

Köp Kontaktlinser online från Mister Spex - billigt, enkelt och bekvämt.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.