BLACK FRIDAY WEEKEND: upp till 50%¹ + ytterligare 15%³ på allt med följande kod: 15EXTRA

Proclear

(6)
Visar produkter 1 till 6 av 6

Proclear kontaktlinser – världens första biokompatibla kontaktlinser!

Proclear är ett nytt sortiment som har tagits fram av CooperVision Company. Innovativa aktiva ämnen, förbättrad form och banbrytande tillverkningsmetoder är revolutionerande på kontaktlinsmarknaden. Produktgruppen Proclear från CooperVision bygger på användningen av fosforylkolin (PC). PC är ett ämne som finns i människor, djur och växter och är därför mycket lätt för kroppen att acceptera. Av denna anledning används ämnet vid medicinska ingrepp som bypassoperationer, transplantationer och införande av kanyler – och nu även i kontaktlinser.

Ytterligare en fördel med fosforylkolinet i Proclearlinserna är den elektriskt neutrala zwitterjonladdningen (både positiv och negativ). Elektrisk neutralitet minskar avsevärt mängden protein- och lipidavlagringar på kontaktlinserna jämfört med vanliga jonmaterial.

Det skonsamma fosforylkolinet binder också fukt bättre än andra material. Användningen av fosforylkolin gör därmed att Proclear mjuka kontaktlinser accepteras av kroppen och kan användas utan problem hela dagen utan att ögonen blir torra. Proclearlinserna ger skarp syn utan att irritera ögonen vare sig du sitter länge framför datorn, tillbringar lång tid i en bil med luftkonditionering eller ägnar dig åt sport.

Proclear från Mister Spex

Oavsett om din ögonläkare eller optiker har ordinerat Proclear 1 Day, Proclear Multi-focal, Proclear Spheric eller Proclear Toric kan du vara säker på att Mister Spex har rätt linser till det bästa priset. I Mister Spex nätbutik får du generösa rabatter om du köper flera förpackningar med Proclearlinser och dessutom rengöringslösningar som bonus.

CooperVision tillverkar så kallade ”white label”-produkter. Det innebär att samma kontaktlinser säljs med en rad olika namn för att bredda marknaden. CooperVisions Proclearlinser säljs exempelvis i identisk form med namnen Medisoft och iWear. Läs noggrant informationen i produktbeskrivningarna och jämför med uppgifterna från din optiker. Oavsett vad kontaktlinserna kallas har Mister Spex det bästa erbjudandet för dig!

Kontaktlinser från Proclear

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo