Freshlook

Få en ny look med FreshLook-kontaktlinser

Oavsett om du bara byter ut dina glasögon mot kontaktlinser ibland eller helt enkelt föredrar att använda kontaktlinser dagligen, har vi utbudet av FreshLook-kontaktlinser för dig. Förutom klassiska kontaktlinser erbjuder vi också FreshLook-färglinser som tonar din nuvarande ögonfärg. FreshLook är en av världens ledande tillverkare av kontaktlinser och rengöringsrodukter.

FreshLook Colorblend-linser

Dessa kontaktlinser är lätt tonade, vilket möjliggör en diskret förändring av ögats nuvarande färg och ger ett naturligt resultat. Tänk på att resultatet är individuellt och varierar beroende på din egna ögonfärg.

FreshLook Color-linsen

Färgen på dessa FreshLook-linser är starkare än FreshLook Colorblends. Med dessa linser kan du få en mer täckande effekt av den naturliga färgen på ögat. Dessa är för dig som vill få en helt annan färg på dina ögon.

FreshLook Dimensions-linser

Dessa linser är designade specifikt för ljusa ögon. FreshLook Dimensions-linser är till exempel perfekta för ljusblå eller ljusgråa ögon och lägger till ett komplext djup som ger ett djärvt intryck. Köp dina högkvalitativa FreshLook-kontaktlinser hos Mister Spex. Varje lins är tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder hög syregenomsläpplighet och komfort. Vi erbjuder både dags- och månadslinser av FreshLook för att passa din rekommendation från optiker. Dessutom finns FreshLook-linserna också tillgängliga utan recept, så att de passar dig oavsett om du använder dem för att se bättre eller för att komplettera din ögonfärg.

Här på Mister Spex arbetar vi hårt för att du ska få service och produkter av högsta kvalitet, allt till marknadens bästa pris. Förutom våra attraktiva priser får du även dessa fördelar när du handlar hos oss på Mister Spex:

 • Professionell kundservice

 • Snabb leverans och fri frakt vid köp över 500kr

 • Högkvalitativa kontaktlinser från varumärken du kan lita på.

  10%

  Vårt optikerteam vägleder dig gärna

  Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

  Betalningsalternativ

  Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

  Fraktsätt

  Postnord Logo

  Så att du kan shoppa tryggt online

  TRYGG E-Handel Logo