Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
154 Resultat

Ray-Ban Aviator: Solglasögon med kultstatus

Dessa solglasögon i pilotlook är en riktig klassiker med retro-charm. Modellen hör till dem mest populära solglasögon av kultmärket Ray-Ban. I Mister Spex online butik hittar du modellen i ett stort antal olika färgkombinationer. Genom att välja skalmar och linser som matchar just din stil och din personlighet får du en individuell och tidlös accessoar som passar alla livssituationer.

När det kommer till solglasögon är inget annat märke så omtyckt som Ray-Ban. Sedan många år tillbaka nådde detta märke kultstatus. En av dem populäraste modellerna är utan tvekan Ray-Ban Aviator RB 3025 eller RB 3026 - en klassiker i pilotlooken som aldrig kommer komma ur mode. Det bästa med en Aviator är att den kan kombineras med vilken outfit och stil som helst och funkar därför både på stranden, på vägen till jobbet eller på en avslappnad dag i parken. Solglasögonen har tunna ramar av metall, fina skalmar och droppformade linser som finns i ett stort antal olika färger och toningar. Modellen finns även med högkvalitativa polariserade linser. Oavett kön gillar den både coola och eleganta retro-stilen som en Aviator ger. Eftersom modellen ursprungligen var tänkt för piloter har den stora linser som garanterar både en vitt-bredd syn som effektivt skydd från starka solstrålningar. Den snygga formen blev dock snabbt upptäckt och älskad av modeintresserade människor utanför pilotkretsarna så att den idag är en tidlös och moderiktig accessoar över hela välden.

Vilken storlek passar mig?

Small - 55mm

För alla som tycker om droppformen och har ett gracilt och smalt ansikte rekommenderar vi på Mister Spex om att välja en Ray-Ban Aviator small. Den minsta varianten verkar lite mer elegant och täcker inte dina egna snygga ansiktslinjer för mycket.

Classic - 58mm

Den mest populära varianten av Ray-Ban's Aviator RB 3025 är den i storleken Classic. Med en linsbredd på 58mm och en skalmlängd på 135mm passar den dem flesta ansiktstyper. Med denna variant får du en vitt utbredd syn samtidigt gör skalmarna att solglasögonen sitter perfekt bakom öronen.

Large - 62mm

Vill du göra ett statement med stora bågar så tipsar vi om en Aviator i storlek Large. Denna variant passar alla som har ett lite bredare huvud eller dem som vill ger sin look en extra stor portion extravagans. Köp din Ray-Ban Aviator online på Mister Spex. Vi har alltid lika billiga priser och erbjuder 90 dagar öppet köp. Ifall du vill prova dina solglasögon innan du beställer de på nätet så kan du göra det med vår virtuella online prövning i 2D eller 3D.

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo