Ray-Ban Justin är en klassiker att räkna med

Inspirerad av den legendariska Wayfarer modellen begeistrar Justin med de färgglada bågarna i tonade färger och ett friskt gummiaktigt överdrag som avrundar looken på ett nästan lite busigt sätt. Linserna har snygga utvalda färger. I Mister Spex online butik hittar du billiga Justin solglasögon. Köp de nu smidigt på nätet!

Att producera klassiska och ikoniska solglasögon har varit Ray-Bans passion sedan 1936. Under detta världskända och prestigefyllda namnet producerades först solglasögon till det amerikanska Air Force. Officerarna behövde lämpliga solglasögon som var både stiliga och som erbjöd det optimala skyddet mot stark sol. Fram till idag där Ray-Ban solglasögon har vuxit till en omisskännlig fashion-piece, uppfyller märket alla dessa förväntningar. Inget konstigt med att Ray-Ban idag hör till det bäst säljande märket i hela världen.

Ray-Ban har producerat ikoniska bågar som Aviator, Wayfarer och Clubmaster. Wayfarer modellen har idag den mest kända formen. Justin solglasögonen kan kallas för den coola lillebrorn till Ray-Bans klassiska Wayfarer modellen. Skillnaden till Wayfarer är dock framför allt de avrundade kanterna. De gör formen unik men gör också att bågarna smickrar så bra som alla ansiktstyper.

Med Justin solglasögonen får du en assessoar som matchar alla stilar

Bågarnas färgkombinationer räcker från enfärgade till starka kontraster. Linserna är enfärgade eller tonade i olika färger. Materialet är robust och Ray-Bans identität är lätt att känna igen. Dessa solglasögon är gjorda för att följa med på alla äventyr du kan hitta på och matchar utan problem hela din garderob.

De breda och kantiga Ray-Ban Justin bågarna finns i en stor färgkollektion. Välj mellan snygga enfärgade eller kontrasterande modeller. Väldigt typiska är ljusblåa toner, olivgrön, svart och en vintage Havana stil. Men inte bara färgskalan är lätt att övertygas om. På grund av det speciella acetat-materialet är Justin solglasögon väldigt lätta och därför sköna att ha på näsan. Lite extra komfortabla blir denna modellen dessutom genom det tunna gummi-överdraget. I svettiga situationer ökar greppet och ser till att solglasögonen sitter kvar där de ska. Genom att bågarnas änder är böjda på ett speciellt sätt håller de också bra runt öronen. RB4165 är alltså mycket stabila, inte bara på grund av det förstklassiga materialet som användes.Vem som inte skulle vilja har ett par sådana? Att det är en retorisk fråga förstår man senast när man ser på alla Hollywood stjärnor eller fashionistas över hela världen.

Mister Spex gör det möjligt för alla att skaffa ett par glasögon av designkvalitet. På vår webbplats kan du prova glasögonen virtuellt för att hitta det perfekta paret för din ansiktsform och även beställa glasögon enligt eget recept. Vi erbjuder alltid 90 dagars öppet köp.

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo