Ray-Ban - Alla storlekar

CLUBMASTER - ALLA STORLEKAR

Köp dina Ray-Banklassiker i Retrostilen Clubmaster online

Modellen Clubmaster hör utan tvivel till den mest klassiska modellen från kultmärket Ray-Ban. Oavsett om du letar efter vanliga glasögon eller solglasögon – Ger den här legendariska retromodellen dig alltid en unik och tidlös look. Både ram och linser finns i många olika färger. Köp dina favoriter online och gör ett stilstatement - med en Ray-Ban Clubmaster!

Kultmärket Ray-Ban har sedan 1937 stått för klassisk coolness och kvalité. Genom olika stilbildande ikoner ur mode och musikbranschen har märket vuxit till en symbol för den moderna rebellen. Ray-Bans bågar har alltid varit både unika och tidlösa och hör därför till en mer moderiktig stil, precis som gitarren till Bob Dylan eller födelsemärket till Marilyn Monroe.

I Mister Spex's onlinebutik kan du köpa Ray-Bans legendariska bågkollektion till schyssta priser - smidigt på nätet.

Letar du efter en modern glasögonklassiker som lämpar sig både för ett mer avslappnat tillfälle med dina kompisar eller för ett viktigt möte på kontoret så har vi den retroinspirerade modellen Ray-Ban Clubmaster som med sin tidlösa design får dig att alltid ligga rätt i tiden oavsett.

Modellen släpptes för första gången 1986 som en ny och lite modernare version av de så kallade browline-glasses som var populära på 50-talet. Modellens kännetecken är den snygga formen med lite bredare överlinje, vilket ger dina ögon en markant ram.

Med den senaste versionen av kultglasögonen har Ray-Ban Clubmaster skapat en stil som befinner sig nånstans mellan rockabilly och elektro-pop - utan att förlora originalets designprinciper. Precis som i alla år representerar Clubmaster en avslappnad men samtidigt aktiv livsstil. Bågens snygga linjer ger dig en sofistikerad look som även garanterar maximal komfort.

Denna trendiga klassiker är en självklarhet och blir dagligen buren av många kända ansikten världen över.

När du beställer dina Ray-Ban Clubmaster online på Mister Spex kan du välja mellan en rad olika färger och anpassa både bågen och linsen till din helt individuella look. Modellen finns som glasögon eller som solglasögon som vi gärna slipar i din personliga styrka vid önskemål. Denna unisexmodell passar oavsett pronomen och finns i olika storlekar från small till large.

Bågarna kommer alltid med ett original Ray-Ban fodral och tillhörande putsduk.

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo