Välkommen till misterspex.se

Vårt mål är att erbjuda dig bästa möjliga köpupplevelse. För att optimera våra tjänster använder vi cookies och liknande teknik för marknadsföringsändamål. Genom att klicka på "Acceptera", samtycker du till användning av cookies. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke.

För mer information, se vår sekretesspolicy.

Vardagslyx – spara 20 % på vårt premiumsortiment.¹ – Kod: PREMIUM20
Spara nu

Freshlook Kontaktlinser

(4)
Visar produkter 1 till 4 av 4

FreshLook kontaktlinser

Ciba Vision, den amerikanska tillverkaren av linssortimentet FreshLook, ingår i den schweiziska koncernen Novartis och är en av världens viktigaste tillverkare av kontaktlinser och kontaktlinsprodukter. Ciba Visions europeiska produktion sker i den tyska staden Großwallstadt. FreshLook-sortimentet omfattar sammanlagt fem färgade kontaktlinser för många olika situationer.

FreshLook Colorblends är svagt tonade kontaktlinser som förändrar ögats färg på ett naturligt och diskret sätt.

FreshLook Colors har starkare färg som på ett fullständigare sätt täcker ögats naturliga färg. FreshLook Dimensions är särskilt avsedda för ljusa ögon och ger en djärvare look och uttrycksfullt djup.

Samtliga linser i FreshLook-sortimentet är mjuka och skonsamma för ögonen. Ciba Vision använder enbart material av högsta kvalitet till FreshLook-linserna, som utmärks av hög syrepermeabilitet och bekvämlighet. FreshLook månadslinser är lättanvända och ger kristallklar syn när de sätts in rätt. Mister Spex har också receptfria FreshLook-linser för personer som inte har synfel men ändå vill pröva en ny look.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.