Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.
Kategori
Märke
Tillverkare

Freshlook Kontaktlinser

(4)
  • Freshlook
Visar produkter 1 till 4 av 4

FreshLook kontaktlinser

Ciba Vision, den amerikanska tillverkaren av linssortimentet FreshLook, ingår i den schweiziska koncernen Novartis och är en av världens viktigaste tillverkare av kontaktlinser och kontaktlinsprodukter. Ciba Visions europeiska produktion sker i den tyska staden Großwallstadt. FreshLook-sortimentet omfattar sammanlagt fem färgade kontaktlinser för många olika situationer.

FreshLook Colorblends är svagt tonade kontaktlinser som förändrar ögats färg på ett naturligt och diskret sätt.

FreshLook Colors har starkare färg som på ett fullständigare sätt täcker ögats naturliga färg. FreshLook Dimensions är särskilt avsedda för ljusa ögon och ger en djärvare look och uttrycksfullt djup.

Samtliga linser i FreshLook-sortimentet är mjuka och skonsamma för ögonen. Ciba Vision använder enbart material av högsta kvalitet till FreshLook-linserna, som utmärks av hög syrepermeabilitet och bekvämlighet. FreshLook månadslinser är lättanvända och ger kristallklar syn när de sätts in rätt. Mister Spex har också receptfria FreshLook-linser för personer som inte har synfel men ändå vill pröva en ny look.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.