Glasögon

Transparenta glasögon

Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
1 234 Resultat

Gör ett trendigt val: köp transparenta bågar online på Mister Spex

Den nya trendvågen är helt klart den transparenta bågen. På Mister Spex hittar du den luftiga looken online och med våra snygga modeller drar du uppmärksamheten till dig och inte bara dina glasögon. Transparenta bågar ger en luftig look och passar de allra flesta. I vår onlinebutik kan du välja bland ett stort antal modeller till schyssta priser. Vilka tycker du är snyggast?

Transparenta glasögon har varit med i världens lookbooks länge men den senaste tiden har de blivit allt mer populära.

Eftersom de nästan inte syns från långt håll hör transparenta glasögon till de mer diskreta modellerna. Men blanda inte ihop diskret med obemärkt! Transparenta glasögon är supersnygga och har alldeles för länge varit underskattade bredvid de markant mörka och oftast mer kantiga modellerna. Och nu menar vi inte att mörka glasögon inte är på modet längre - de har snarare blivit en modern självklarhet. Den nya trenden heter dock såklart: transparent! De är både snygga och coola samt går att matcha utmärkt med alla dina outfits. De transparenta bågarna smälter in i ditt ansikte på ett mjukt sätt och understryker ditt ansiktes konturer utan att täcka över. Låt inte glasögonen stjäla din show, låt de vara en stilig detalj i helhet.

Bleka och pastelliga toner har etablerat sig i de flesta designområden som t.ex. inredning eller kläder. Nu har trenden även nått glasögonmodet. På Mister Spex onlinebutik hittar du många fina modeller till bra priser. Testa dem gärna online i 2D eller 3D.

Även om transparenta bågar är ljusa och diskreta är det såklart viktigt att formen passar just ditt ansikte.

Vi på Mister Spex har ett stort utbud av olika former. Med våra tips hjälper vi dig att välja rätt och få till en perfekt matchning.

  • Våga satsa på stora bågar! Stora bågar är trendiga. Om du aldrig tidigare riktigt vågat ha mer utstickande bågar kan du känna dig mycket mer modig när det kommer till val av transparenta glasögon eftersom de inte täcker ditt ansikte lika mycket som mörka bågar.

  • Transparenta glasögon passar alla personer, oavsett pronomen.

  • Bekymra dig inte om glasögonen matchar din outfit. Transparenta glasögon är en okomplicerad accessoar som funkar utmärkt med vilken stil och vilka färger som helst.

Köp den luftiga looken online och gör ett kristallklart fashion statement!

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo