Glasögon

Vita glasögon

Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
74 Resultat

Addera en touch av elegans till din outfit med vita glasögon

Vitt är utan tvekan en av de mest mångsidiga färgerna där ute, det går ihop med andra färger men kan också stå på egen hand i klassisk stil. Vårt urval av vita glasögon väljs ut från världens bästa designers, som täcker allt från klassiska, mer konservativa stilar till mer vågade, modemedvetna designer som får din outfit att poppa.

Beställ snygga vita glasögon online från Mister Spex

Oavsett om du njuter av din färgglada garderob på sommaren eller bär mer dämpade toner på vintern, är det viktigt att ha rätt glasögonpar till dina kläder. Med vita glasögon har du ett par bågar som passar alla färger där ute, vilket ger dig den flexibilitet din garderob förtjänar.

Vårt utbud av vita glasögon innehåller bågar i alla former och storlekar, från en mängd internationella designers som värderar kvalitet lika mycket som mode. När du handlar online på Mister Spex kan du hitta vita glasögon från designers som:

  • Tommy Hilfiger

  • Diesel

  • Carrera

  • Boss

  • Carolina Herrera

Oavsett om du föredrar kritvita bågar eller ett par vita glasögon med stänk av andra färger, har vårt utbud säkert glasögon som passar din individuella stil.

Handla glasögon direkt hemifrån.

I dagens digitala värld kan bekvämligheten med att shoppa online inte överskattas. Men när det gäller glasögon är faktumet att testa dem en viktig del av processen. När du handlar online på Mister Spex får du bekvämligheten med en online butik och det praktiska med en fysisk butik – i ett. Med vår hemlånstjänst och digitalt provrum kan du prova hur många bågar du vill innan du bestämmer vilken båge du vill köpa med slipade styrkor. Verktyget är enkelt att använda och placerar bågen på ditt ansikte, med ett foto du laddar upp eller via din webbkamera.

Fler fördelar när du handlar på Mister Spex: du får högkvalitativa glas med ditt exakta recept. Varje glas har ett UV-skydd som skyddar dina ögon från solen, och med extra glastillval tillgängliga kan du anpassa dina vita glasögon för att skapa ett par kompletta bågar som är helt perfekta för dig.

Fördelarna med att köpa från Mister Spex

Vi har dina favoritvarumärken och glas av hög kvalitet, men vår tjänst sträcker sig längre än så. När du beställer glasögon i vår onlinebutik har du också fördelar som:

  • Vänlig, professionell kundtjänst varje steg på vägen

  • Innovativt online testverktyg

  • Öppet köp

Om stil är lika viktig för dig som kvalitet, har du kommit till rätt ställe. Bläddra i vårt urval av vita glasögon och hitta dina favoritbågar!

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo