Röda glasögon

Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
370 Resultat

Röda glasögon: det perfekta sättet att få din stil att poppa

Från dämpade toner till mer levande röda, i vår samling av designröda glasögon är vi säkra på att det finns något för varje smak. Med våra grymma priser och vår utmärkta service finns det ingen bättre plats att beställa röda glasögon än i vår onlinebutik. Med extra fördelar som öppet köp och fri frakt på alla slipade glasögon, har vi verkligen ett bra erbjudande till dig!

Snygga röda glasögon för alla kläder

Vibrerande röd är en vågad färg som oklanderligt kompletterar trendiga stilar som hipster-looken; medan dämpade röd ger dig en äventyrlig men elegant modeaccessoar. Bäst av allt, våra bågar är från globalt populära designers till betydligt bättre priser, vilket säkert kommer att glädja både din inre fashionista och din inre revisor. Vårt utbud av röda glasögon innehåller bågar från:

 • Diesel

 • Dolce & Gabbana

 • Oakley

 • Ray-Ban

 • Gucci

 • Mexx, och många fler.

Hos Mister Spex hittar du receptbelagda röda glasögon i alla former och storlekar. Oavsett om du föredrar för hel- halvgarnityr eller glasögon med hel ram, hittar du ett par glasögon som passar just dig.

Prova ut dina röda glasögon med hjälp av vårt digitala provrum

Vårt digitala provrum är enkelt att använda och ger dig möjligheten att prova på alla bågar du gillar direkt från soffan. Ladda bara upp ett foto med hjälp av verktyget - eller slå på din webbkamera - så justerar verktyget automatiskt de virtuella förhållandena för glasögonen till matcha din bild.

Vi vet också att utseende och känsla inte alltid är detsamma; oavsett hur mycket du älskar ett visst par röda glasögon, känns det inte på samma sätt när du använder dem regelbundet. Skulle detta hända, kan du tack vare vårt öppet köp, returnera dina solglasögon kostnadsfritt.

Fördelarna med att shoppa röda glasögon hos Mister Spex

Hos Mister Spex handlar vårt erbjudande om mer än bara fantastiska bågar från kända varumärken. När du beställer online från Mister Spex får du också:

 • Högkvalitativa enkelslipade glas*

 • Konkurrenskraftiga priser

 • Möjligheten att prova hemma

 • Fri frakt på alla glasögon!

 • Vänlig, professionell kundservice för problem relaterade till recept, bågar och allt annat glas-relaterat

Bläddra bland vårt urval och välj ditt nya par röda glasögon idag!

 • ¹Rabatten på upp till 50% gäller på utvalda glasögon- och solglasögonbågar. Rabattkoden ger dig 20% rabatt och gäller på våra glasögon- och solglasögonbågar, inklusive utvalda glaspaket. Rabatten är giltig till och med 2024-03-06 på www.misterspex.se och i våra Mister Spex-butiker, men bara så längre lagret räcker. Vi betalar inte ut rabattens värde i kontanter. Rabatten går inte att använda på exkluderade märken enligt Mister Spex köpvillkor. Rabatten går inte heller att kombinera med andra rabatter, erbjudanden eller kampanjer. Kommersiell marknadsföring av rabatten är förbjuden. Vi hänvisar även till misterspex.se gällande köpvillkor.
10%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo