Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Kategori

  • Använt filter

  • Märke Dailies
Ta bort alla filter

Märke

Tillverkare

7

Dailies Kontaktlinser


Dailies kontaktlinser från Mister Spex

Dailies kontaktlinser är en kvalitetsprodukt från Alcon, som är världsledande på området för innovativa ögonvårdsprodukter. Dailieslinserna från Mister Spex har banbrytande ytteknik som garanterar att de känns släta, bekväma och fräscha hela dagen. Dessa endagslinser är kända för sin blinkningsaktiverade fuktningsteknik och avancerade design och är ett strålande val för personer med en aktiv livsstil i högt tempo. Utforska det fullständiga sortimentet Dailieslinser på Mister Spex.

De olika typerna av Dailieslinser på Mister Spex är Dailies Total1, Dailies AquaComfort Plus, Dailies AquaComfort Toric, och Dailies Multifocal. Om du vill ha de mest avancerade kontaktlinserna kan du pröva Dailies Total1 Water Gradient, som har mycket god syrepermeabilitet och över 80 % vätskehalt på ytan. Om du vill ha extra bekvämlighet och komfort kan du välja sortimentet Dailies AquaComfort, som fuktar ögonen vid varje blinkning.

Närsynthet eller översynthet, astigmatism eller ålderssynthet – Mister Spex, med över 1,5 miljoner nöjda kunder, kan hjälpa dig hitta de perfekta produkterna. Ta kontakt med våra professionella optiker på nätet för att ta reda på vilka Dailieslinser som är bäst för dig.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


* Alla glasögonbågar levereras med två antireflexbehandlade, reptåliga plastglas med en enda styrka (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,0/–6,0 D; cyl. +2,0/–2,0 D.

.

De överstrukna priserna är Mister Spex normala priser.