Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.
Kategori
Märke
Tillverkare

Dailies Kontaktlinser

(6)
  • Dailies
Visar produkter 1 till 6 av 6

Dailies - endagslinser med hög användarkomfort

Dailies-kontaktlinser har en enastående användarkomfort som varar hela dagen. På Mister Spex hittar du dessa endagslinser i olika utföranden till mycket låga priser. Ange dina värden från en aktuell synundersökning, betala direkt på nätet och få linserna hemskickade med posten inom några dagar. Beställ dina Dailies-linser från Mister Spex - det är snabbt, enkelt och tryggt.

Dailies är namnet på en serie kontaktlinser för endagsbruk från ögonvårdsspecialisten Alcon. De finns i flera olika utföranden anpassade efter olika synfel och krav på komfort. Alla är dock tillverkade i ett mjukt och smidigt kvalitetsmaterial som både bevarar fuktighetsbalansen i ögat och ger en fräsch och naturlig känsla vid användning. Fördelarna med Dailies-linser är många. Förutom en enastående användarkomfort får du hög, beprövad kvalitet utan att behöva tänka på hantering och rengöring - det är bara att sätta i ett nytt, sterilt förpackat par på morgonen. Du har dessutom full kontroll över användningsintervallen, vilket är särskilt viktigt om du inte använder linser så ofta.

Du som har ett aktuellt recept från en synundersökning och genomgått tillpassning hos optiker kan nu köpa billiga Dailies-kontaktlinser på nätet från Mister Spex. Beställnings- och betalningsprocessen är enkel, leveransen sker snabbt och spårbart via Posten och du har alltid öppet köp. Om du skapar ett konto sparas dina adressuppgifter och synvärden så att nästa beställning går ännu smidigare. Mister Spex är en snabbt växande nätbaserad återförsäljare med ett stort utbud av glasögon och kontaktlinser. Vår nätbutik är certifierad av Trygg E-handel och vi erbjuder dig förstklassig service, snabb hemleverans och kompetent hjälp när du behöver det. Köp Dailies-kontaktlinser online så kommer du att spara både tid och pengar.

Hitta rätt typ av Dailies-linser

Dailies endagslinser har funnits länge på marknaden och förfinats genom åren med nya material och ny teknik. På Mister Spex hittar du i dag tre olika modeller:

  • Focus Dailies har under lång tid varit en av de allra populäraste endagslinserna tack vare god kompatibilitet med ögonen, goda glidegenskaper och enkel hantering.
  • Dailies AquaComfort Plus är en vidareutveckling av de framgångsrika Focus-linserna och passar dig med känsliga ögon som ställer höga krav på återfuktning och komfort.
  • Dailies Total 1 heter de senaste endagslinserna från Alcon. Dessa linser är tillverkade av silikonhydrogel som är extra skonsam mot ögonen tack vare har hög syregenomsläpplighet och ypperlig ytfriktion.

Dailies-kontaktlinser finns även i progressiva och toriska varianter för dig som har brytningsfel eller astigmatism. Dessa specialtillverkade linser känns igen på namntillägget "multifocal" respektive "toric". Oavsett vilket synfel du har är Dailies-linser ett tryggt val som ger friska och fräscha ögon hela dagen.

Billiga Dailies-kontaktlinser online från Mister Spex

Mister Spex är din kontaktlins- och glasögonexpert på nätet. Vi har förenklat beställningsprocessen och pressat priset på alla de vanligaste märkena. Om du använder Dailies-linser i dag och är nöjd med komforten har du allt att vinna på att beställa dina linsboxar från Mister Spex i framtiden. Vi sätter dig som kund i det främsta rummet och jobbar stenhårt för att du ska bli en nöjd och återkommande kund.

De viktigaste fördelarna med att beställa kontaktlinser från Mister Spex:

  • Snabb och spårbar leverans
  • 90 dagars öppet köp (förutsatt att förpackningen är i oförändratskick.)
  • Användarkonto för förenklad beställning, tips och erbjudanden
  • Fri frakt på beställningar över 700 kronor
  • Flera betalningsalternativ: faktura-, kort-, direkt- eller delbetalning
  • Kompetent support som snabbt svarar på dina frågor via telefon, e-post, chat teller Facebook.

Köp Dailies-kontaktlinser på nätet redan i dag från Mister Spex, din pålitliga e-återförsäljare.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.