Välj din favoritbåge och låt dina läsglasögon slipas idag

Systane Ultra 10ml

komfortdroppar

 Systane Ultra 10ml framifrån

Systane Ultra 10ml komfortdroppar

Den återfuktande lösningen Systane Ultra från Alcon/Ciba Vision är det rätta valet för personer som kämpar mot torra ögon regelbundet. Att ständigt använda kontaktlinser är ofta en belastning för ögonen. Tack vare Systane Ultra har komforten förbättras en hel del.

De återfuktande dropparna, Systane Ultra, har en speciell sammansättning, vilket gör att dropparna förändrar sin konsistens när de kommer i kontakt med tårvätskan. De aktiva ämnena bildar en viskoelastisk gel som balanserar och jämnar ut den skadade tårfilmen och säkerställer en särskilt skonsam känsla samt maximal fukt. Blinka för att fördela lösningen på ögat. Dropparna försämrar inte synen, utan ser till att du får en fräsch känsla i ögonen.

Den återfuktande lösningen lindrar även mot svåra besvär och ger ett långvarigt skydd för hornhinnans regenerering. Dropparna är lämpliga både för mjuka kontaktlinser och personer som inte använder kontaktlinser. En produkt med långvarig effekt som bekämpar typiska besvär såsom torra och irriterade ögon från första droppen!

Vanligtvis räcker det att använda Systane Ultra 2–3 gånger om dagen. Du måste däremot inte begränsa din dosering av Systane Ultra, utan kan använda dropparna efter ditt behov.

Den återfuktande lösningen från Alcon/Ciba Vision, Systane Ultra, kommer i en flaska på 10 ml.

Tillgängliga varianter

Leverans 1-3 arbetsdagar

Fri frakt från 500 kr

Pris

inkl. moms

Gratis 39 kr

127 kr

1270 kr per 100ml

Du sparar 2 kr

 

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo