Systane Ultra 10ml

komfortdroppar

 Systane Ultra 10ml framifrån

Systane Ultra 10ml komfortdroppar

Systane Ultra är en populär komforthöjare för kontaktlinsbärare som besväras av torra ögon. Systane Ultra har genom sina högteknologiska fuktegenskaper tagits fram för att vara kompatibel med dagens moderna kontaktlinser. Symptom på torra ögon kan vara skav, kliande eller svidande. Man kan också uppleva att ögonen rinner, att de känns trötta eller att man helt enkelt ser sämre.

Torra ögon kan bero på en rad faktorer, den grundläggande orsaken är ofta dålig kvalitet på tårarna. Kontaktlinsbärande stör tårfilmen och torra ögon kan därför vara något man upplever vid just kontaktlinsbärande. Systane Ultra lindrar genom att binda till hornhinnans yta där den bildar en skyddande sköld som ger en omedelbar lättnad av torrhetssymptomen.

Det unika med Systane och det som särskiljer den från andra ögondroppar är att Systane har en naturlig ingrediens i form av en sockerart från Guarplantan. Denna sockerart kallad HP-Guar anpassar sig efter din tårfilms pH-värde, och därigenom får du precis den smörjningseffekt som dina ögon behöver. Systane Ultra ögondroppar kan användas så ofta och länge som det behövs.

En öppnad flaska skall användas inom 6 månader. Konserveringsmedlet heter Polyquad och är dokumenterat ofarligt för ögat till skillnad från många andra konserveringsmedel. Systane innehåller mer än 200 droppar och man kan med fördel droppar regelbundet under dagen för bästa effekt. Ett tips för långvarig komfort är att droppa Systane Ultra i ögat innan du sätter in linsen eller lägga en droppe direkt i linsen. Detta för att maximera fukteffekten och få en komforthöjande känsla under hela dagen.

Tillgängliga varianter

Leverans 2-4 arbetsdagar

Fri frakt från 700 kr

Pris

inkl. moms

Gratis 39 kr

127 kr

1270 kr per 100ml

Du sparar 2 kr

Den här passar din brevlåda

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.