Ted Baker Solglasögon

Ted Baker

Upptäck vårt sortiment av Ted Baker solglasögon

Ted Baker är mer än bara ett mode- och livsstilsvarumärke. Det här varumärket är synonymt med äkta brittisk kvalitet och hantverk. Denna kollektion av Ted Baker solglasögon är tillverkad med brittisk känsla ut i fingertopparna och förkroppsligar allt som är älskat kring detta märke. Solglasögonen som är designade för den moderna kvinnan är otroligt vackra och dessutom gjorda för att skydda dina ögon.

Det ultimata urvalet av Ted Baker solglasögon

Vad skiljer Ted Bakers solglasögon från övriga? Brittiskt kvalitetshantverk och lyx till ett bra pris. Vi har ett fantastiskt urval av Ted Baker solglasögon. Vid första anblicken känns denna kollektion som en liten godisbutik, full av underbara vackra pastellfärger. Formen på bågarna, signaturen för Ted Baker, består av en blandning av fyrkantigt, aviator, cat-eye eller ”single-lens” bågar. Bågarna är gjorda av tunn metall, som är nätt men tillverkad för att hålla. Bågarna och de pastellfärgade glasen framhäver det signum av Ted Baker som gjort kvinnlighet en så ikonisk del av varumärket.

Varje par Ted Baker solglasögon är gjorda för att skydda dina ögon mot skadliga UV-strålar. Glasen finns antingen i klassiskt gradalfärgad ton eller med polarisation. Och vi erbjuder också möjligheten att slipa dessa bågar med glas i din styrka.

Ted Baker: från herrskjortor till lyxiga solglasögon

Ted Baker är allt annat än vanligt. Historien börjar i Glasgow 1987 med skapandet av en kollektion herrskjortor. Sedan dess har varumärket expanderat till ett fullfjädrat modehus, och Ted Baker har visat sig vara ett brittiskt varumärke att räkna med. Designen har mycket att tacka sitt brittiska arv, som har älskats både hemma och utomlands. Varumärket har nu en stark internationell närvaro med butiker i över 35 länder.

Ray Kelvin, grundaren av Ted Baker, ville skapa ett varumärke som var ”fashion-forward” och välgjort utan att vara på bekostnad av vår omvärld. Detta etos strömmar fortfarande genom varumärket. Varje produkt kontrolleras noggrant av Kelvin, vilket garanterar att känslan för kvalité och stil aldrig tappas.

Kvalitén som människor har kommit att älska återfinns i alla par Ted Baker solglasögon. De är gjorda för den moderna kvinnan till en pris som inte tömmer ditt bankkonto. Du kanske redan är en fan av detta märke, men om du inte är det - prova våra Ted Bakers själv och se vad allt ståhej handlar om.

Mister Spex: Det självklara stället att beställa Ted Baker solglasögon

Vi vet vad du tänker, vågar man köpa solglasögon på nätet? Svaret är ja, så länge du handlar från Mister Spex. Vi lyssnar på vad våra kunder vill ha och har skapat en onlinebutik som inte känns som en vanlig onlinebutik. Vi erbjuder det lilla extra:

  • Ett filter för ansiktsform: du hittar detta filter på sidans vänstra del. Det hjälper till att matcha specifika bågar med formen på ditt ansikte. Det betyder att du direkt kan se vilka Ted Baker solglasögon som passar dig bäst.

  • Digitalt provrum: det här är en av våra kunders favoritfunktion. Välj bara ett foto och ladda upp (eller ta ett foto med din webbkamera), så kan du se ditt ansikte i alla Ted Baker solglasögon du vill prova. Du får en bra uppfattning om hur de faktiskt kommer att se ut på dig.

  • Öppet köp: föredrar något lite mer distinkt? Inga problem: vi erbjuder öppet köp. Du kan beställa de Ted Baker-solglasögon du önskar och vi skickar hem dem till dig. Ställ dig framför din egen spegel och se vilka som passar dig bäst. Behåll det (eller de) par som du gillar mest, och returnera de andra solglasögonen med vår fria retursedel.

Vi förstår vad som ger en bra online-upplevelse. Vi har lyssnat på dig och vad du vill, och det har aldrig varit lättare att shoppa solglasögon online. Och ännu bättre är att alla våra kunder kan ta del av Fri frakt på alla beställningar med slipade glasögon och solglasögon.

Beställ online på Mister Spex idag och njut av:

  • Det bästa urvalet av Ted Baker solglasögon

  • Låga priser

  • Fri frakt på alla beställningar med slipade glasögon och solglasögon.

  • Enkel shopping med vårt filter för ansiktsform och digitala provrum

  • Öppet köp

  • Hjälpsam kundtjänst

Att hjälpa dig att hitta rätt solglasögon är det vi gör bäst. Upptäck varför så många människor redan handlar hos oss!

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo