Nyhet: De populäraste glasögontrenderna för denna höst och vinter!
Upptäck nu!
CO Optical
CO Optical

Frigör dig från konventionella och klassiska modeföreställningar och ge din look nytt liv med det breda bågutbudet från CO Optical. Varje bågmodell har en unik och tidsenlig stil med en touch av vintage. Urbana impulser och stilfulla tolkningar av aktuell design revolutionerar bågarnas rena formspråk och får dem att stråla med en helt ny glans.

CO Optical

Ett ”understatement”-tillbehör

Du behöver inte vara djärv för att sticka ut. Våra bågar från CO Optical erbjuder en rad mjuka färgaccenter som kommer att framhäva din look. Högkvalitativa material i en fjäderlätt stil understryker den enkla elegansen i designen och ger en individuell karaktär.

CO Optical

En stilren och klassisk look

CO Optical

Den smakfulla designen inkluderar inte bara lekfulla och utsmyckade silhuetter. Bågarna är också i en klass för sig när det gäller de rena formerna och är samtidigt otroligt snygga, coola och eleganta på ett avslappnat sätt. Alla kreativa nytolkningar av olika designer har resulterat i flera olika fulländade bågmodeller. En distinkt och stilren look för den som vill ta sin klassiska, romantiska stil till en helt ny nivå.

Upptäck även våra glasögonkedjor i kollektionen CO Optical

CO Optical

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

produkter

(252)

Inga resultat

Visar produkter 1 till 60 av 252

CO Optical Eyewear i Mister Spex nätbutik

Det svenska kvalitetsmärket C/O Eyewear kom till genom ett framgångsrikt samarbete mellan märket Loveyewear och en berömd svensk glasögondesigner, vilket var inriktat på att skapa exceptionella produkter som är både extravaganta och tidlösa. Något annat som är viktigt är kvalitetsfinish i fråga om material och tillverkning av C/O-produkterna. Samtliga modeller i den senaste kollektionen är gjorda av kvalitetsacetat från Mazzuchelli. En perfekt kombination av kvalitet och design. Haka på de senaste svenska trenderna och var en modepionjär. Beställ dina C/O-glasögon från Mister Spex nätbutik och bli en nordisk trendsättare.

Namnen efter ”C/O” är vanliga europeiska efternamn och förstklassiga bågar kallas exempelvis C/O Fernandez, C/O Karlsson och C/O Rossi. Genom dessa namn visar företaget att det vill etablera sig på den internationella marknaden. Var djärv och haka på de senaste svenska trenderna. Dina kolleger, vänner och familjemedlemmar kommer att bli inspirerade. C/O Eyewears glasögon har inte bara attraktiv design utan är även ytterst bekväma och passar perfekt tack vare kvalitetsmaterialen. C/O Eyewears kollektion kan bäras av både män och kvinnor och de olika formerna passar många olika utseenden och stilar.

Vill du haka på den nya svenska trenden? Beställ dina C/O-glasögon från Mister Spex nätbutik. Prova upp till fyra modeller, se vad andra tycker och välj dina nya glasögon i lugn och ro hemma. Dina glasögon får sedan receptbelagda glas och levereras till dig inom några dagar.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 10% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Fri frakt på alla slipade glasögon och solglasögon samt kontaktlinsordrar över 500kr!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo