Sommarrea: upp till 50 % rabatt på utvalda glasögon, solglasögon och kontaktlinser¹
Spara nu
Premiummarken

Designerglasögon

Kategori

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Designerglasögon

(3.045)

Inga resultat

Visar produkter 1 till 60 av 3.045

Designerglasögon från Mister Spex: mode- och kvalitetsglas!

När det gäller att sätta finishen på din look är rätt bågar viktiga. Oavsett storlek, form eller färg, är vårt urval av designglasögon från förstklassiga märken något att ha som både förbättrar synen och kompletterar din outfit. Med vårt digitala provrum och fria frakt kan du plocka ut dina nya glasögon direkt hemifrån soffan och få dina nya designerglasögon på nolltid!

Designerglasögon för varje tillfälle på Mister Spex

När det är dags att välja dina nästa glasögon finns det inget bättre val än de designerglasögon som Mister Spex erbjuder. Med över 3 000 märkesbågar att välja mellan är du säker på att hitta glasögon som inte bara passar ditt recept utan också fungerar som en rolig accessoar - oavsett om du är på jobbet eller är ute och hänger med vänner.

Några av de kända varumärken vi erbjuder:

 • Armani
 • Boss Orange
 • Carrera
 • Dolce & Gabbana
 • Emporio
 • Gucci
 • Lacoste
 • Oakley
 • Ray-Ban
 • Ralph Lauren, många fler.

Oavsett om du vill köpa glasögon för att addera en professionell look eller en båge i en specifik färg för att betona din outfit, är våra glasögon och glas rätt för dig - skicka bara ditt recept när du beställer så kommer vårt team att ta hand om resten.

Se först till att bågen passar i vårt digitala provrum.

Att prova dina glasögon är en viktig del av processen och vi hjälper dig att hitta rätt par utan att du behöver gå till en butik. Ladda bara upp ett foto eller slå på din webbkamera och bläddra sedan igenom vårt urval för att hitta rätt designglasögon. Därifrån kan du med hjälp av verktyget ""prova"" glasögon, vilket ger dig en uppfattning om hur de ser ut på dig. Du kan prova på så många par du vill från Armani, Oakley, Ray-Ban och Ralph Lauren - eller något av våra andra märken - utan att aldrig lämna huset!

Naturligtvis inser vi att bågarna kan kännas annorlunda när du faktiskt tar emot dem. Men även då har vi din rygg: med vårt öppna köp, behöver du bara skicka tillbaka dem så ger vi dig en full återbetalning - eller skickar ett annat par du väljer. Problemfritt och bekväm , precis som du vill.

Mer än bara glasögon hos Mister Spex

Hos Mister Spex tar vi våra designerglasögon till en helt ny nivå. Det säger sig självt att glasen är tillverkade enligt ditt exakta recept, men vi ser också till att kvaliteten på utförandet är ren kvalitet. Varje par designerglasögon som du köper online från Mister Spex monteras i vår egen verkstad. Där säkerställer vi att dina glasögon kan stå emot slitaget i ditt dagliga liv och våra grymma priser innebär att du sparar pengar utan kvalitetsförlust.

Förutom våra billiga priser och höga kvalitet erbjuder vi också fri leverans för varje köp över 700kr. Dessutom spårar vi ditt paket så att du vet exakt var det är från det ögonblick du beställer till första gången du tar på dina glasögon och ser en ny värld.

Du kan också köpa designersolglasögon som kan monteras med dina receptglasögon. Kom dock ihåg att på grund av tjockleken på vissa receptglas kan inte alla par solglasögon monteras med recept. Med det sagt, om du är på marknaden för receptbelagda glasögon och solglasögon, hittar du mer än tillräckligt med våra alternativ.

Här är en kort lista över fördelarna med att köpa ditt nästa par designerglasögon på Mister Spex:

 • Bra priser på designervarumärken
 • UV-skydd och antireflekterande behandling på alla våra glas - ingår i ditt pris
 • Öppet köp
 • Innovativt digitalt provrum som låter dig se hur du ser ut i glasögonen innan du köper
 • Fri frakt på alla beställningar över 700kr

Hela processen - från val till provning av paret till fri frakt - tar ingen tid alls och allt hemifrån soffan, smartphone eller surfplatta. Oavsett om du letar efter ett alternativ till kontaktlinser eller helt enkelt byta ut ett gammalt par glasögon, bläddra igenom vårt sortiment idag och köp dina nya designerglasögon online från Mister Spex på noll tid!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo