Blåljusbehandlade glasögon

För alla som tillbringar mycket tid framför bildskärmar.

Glasses with Blue filter

Blåljusbehandlade glasögon i 3 enkla steg

1. Välj bågar – Vi kan blåljusbehandla dina glas oavsett vilka bågar du väljer.

2. Välj styrkor samt glas – Fyll i dina styrkor och välj glaspaket. Har du inget synfel kan du välja alternativet ”Glasögon utan styrka”.

3. Välj blåljusbehandlingen som ytbehandling – Välj till ”Blåljusbehandling" när du väljer glas (ej valbart för Premium-Plus-glas).

Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
8 862 Resultat

Glasögon med blåljusbehandling

Digital detox för dina ögon!

För alla som tillbringar mycket tid framför bildskärmar. Trötta ögon och huvudvärk efter långa videokonferenser – det är vanliga symptom för många som arbetar hemifrån. Blåljusbehandlade glasögon förebygger symptomen.

Våra glasögon med blåljusbehandling får dina ögon att slappna av – även på långt håll. Ett par solglasögon skyddar näthinnan mot UV-strålar. På ett liknande sätt skyddar ett par blåljusbehandlade glasögon dina ögon mot skadligt blått ljus.

Torra, irriterande eller tåriga ögon, huvudvärk, migrän eller sömnlöshet kan vara en konsekvens av för många timmar framför en bildskärm. Blåljusbehandlingen hjälper dina ögon att slappna av i den digitala vardagen.

Blåljusbehandling – så fungerar det:

Precis som namnet indikerar är blåljusbehandlade glasögon glasögon som skyddar dina ögon mot blått ljus. Blåljusbehandlingen förser dina glas med en speciell ytbehandling som blockerar blått ljus. Blåljusbehandlingen absorberar bara det ”dåliga” blå ljuset som främst kommer från digitala apparater, men släpper igenom alla andra ljusstrålar. På så vis skyddar du dina ögon på ett riktat vis mot synstress i den digitala vardagen.

Obs! Blåljusbehandlingen kan göra att glasen blir lätt tonade.

Väckarklocka för trötta ögon: blåljusbehandlade glasögon med styrka

Oavsett vilken bågmodell du använder så går det att blåljusbehandla nästan alla våra glas (undantag är Premium-PLUS-glas och tonade glas). Därför kan du enkelt ge dina glas en ytbehandling i form av en blåljusbehandling oavsett om dina favoritbågar är från RayBan, Gucci eller ett annat märke. Du kan till och med skaffa dig ett par glasögon utan styrka, men med blåljusbehandling, om du inte använder glasögon i vanliga fall. Du kommer att märka att dina ögon inte längre blir trötta lika snabbt.

Är blåljusbehandlade glasögon samma sak som arbetsplatsglasögon?

Ett par glasögon med blåljusbehandling är inte samma sak som ett par arbetsplatsglasögon (som även kallas för terminalglasögon och datorglasögon). Arbetsplatsglasögon har glas med styrka – antingen enkelslipade glas eller progressiva glas – till exempel om du har ett synfel på nära och långt håll. Arbetsplatsglasögon kan även förses med ytbehandlingen blåljusbehandling.

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo