Sommarrea: upp till 50 % rabatt på utvalda glasögon, solglasögon och kontaktlinser¹
Spara nu
EOE

EOE | Hållbar elegans

I den lilla byn Ammarnäs i Lappland föddes märket EOE för tio år sedan. Den friska luften och de snötäckta fjällen inspirerade Erik och Emilia Lindmark till att skapa en hållbar glasögonkollektion som kombinerar den skandinaviska designens elegans och enkelhet med den karga naturens skönhet i Lappland. De svenska rötterna återspeglas både i glasögonens namn och färger, och inte minst i materialet taget från den vilda och vackra naturen.

Hållbarhet & design i symbios

EOE är en pionjär inom tillverkningen av hållbara glasögon utan några ftalater som i vanliga fall används i tillverkningen av glasögon. Idag är EOE det ledande märket för hållbara glasögon i Skandinavien. Glasögonen är inte bara tillverkade på ett hållbart sätt, utan går att återvinna och är biologiskt nedbrytbara.

Glasögontrend Windsor Refresh
EOE
Glasögontrend Windsor Refresh

EOE:s vision

Glasögonen designas i Lappland och tillverkas för hand i de italienska Alperna. Målet är att en dag både kunna designa och tillverka alla glasögon i norra Sverige. Tills dess byts de svenska fjällen ut mot Alperna och arbetet på EOE:s huvudkontor har framför allt fokus på att göra de resterande delarna av tillverkningen så miljövänlig som möjligt.

EOE

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

produkter

(55)

Inga resultat

Visar produkter 1 till 55 av 55

EOE från Mister Spex Sverige

EOE blev till en vacker och snöig vårdag 2010, under en snöskotertur i den lilla byn Ammarnäs i Lappland. Den friska luften och det snöbetäckta fjällandskapet gav Erik och Emilia Lindmark idén om att skapa en glasögonkollektion som kombinerar den skandinaviska designens elegans och lätthet med naturens karga skönhet i Lappland. Kulturarvet från norra Sverige återspeglas både i glasögonens namn och färger, och inte minst i materialet taget från den vilda och vackra naturen.

Vi var de första på marknaden med att lansera en kollektion av hållbara glasögon, utan några ftalater som i vanliga fall används i tillverkningen av glasögon. Idag är EOE det ledande märket för hållbara glasögon i Skandinavien. Alla glasögon från EOE är tillverkade på ett hållbart sätt, går att återvinna och är biologiskt nedbrytbara.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo