I det virtuella provrummet ser du genast vad som klär dig.

EOE 
Holmnäs/S Northern Black Matte

Färg: SvartI lager
Bågbredd (mm)
133
Pris
inkl. moms

2 159 kr

Fri frakt, leverans inom 1 - 5 arbetsdagar
eller
Med styrka
inkl. moms
från

2 857 kr

Fri frakt, leverans inom 5 - 14 arbetsdagar
Fri frakt på alla glasögon90 dagars öppet köp

Produktdetaljer

Brygga: 21 mm
Bågbredd: 133 mm
Glashöjd: 48 mm
Glasbredd: 50 mm
Skalmlängd: 145 mm

Märke:
EOE
Produktnummer:
6775941
Bågfärg:
Svart
Glasfärg:
Grå
Spegeleffekt:
Nej
Bågmaterial:
Metal
Glasmaterial:
Plast
Form:
Runda
Typ:
Helbågar
Flexskalm:
Nej
Vikt:
24g
UV400-filter:
Ja
Möjlig för progressiva glas:
Ja

EOE

EOE föddes en vacker och snöig vårdag 2010, under en snöskotertur i den lilla byn Ammarnäs i Lappland. Den friska luften och det snötäckta fjällandskapet inspirerade Erik och Emilia Lindmark till att skapa en hållbar glasögonkollektion som kombinerar den skandinaviska designens elegans och enkelhet med den karga naturens skönhet i Lappland. Det svenska arvet återspeglas både i glasögonens namn och färger, och inte minst i materialet taget från den vilda och vackra naturen. Vi var först med att introducera en hållbar glasögonkollektion som inte innehåller några av de ftalater som normalt används vid glasögontillverkning. Idag är EOE det ledande märket för hållbara glasögon i Skandinavien. Glasögonen är inte bara tillverkade på ett hållbart sätt, utan går att återvinna och är biologiskt nedbrytbara.

EOE Eyewear är ett banbrytande glasögonmärke, känt inom modeindustrin inte bara för sina eleganta och högkvalitativa glasögonbågar, utan också för sitt outtröttliga engagemang för hållbarhet. Märket är medvetet om modeindustrins ekologiska utmaningar och har tagit proaktiva steg för att minimera sitt ekologiska fotavtryck.

EOE Eyewear använder miljövänliga material som växtbaserat acetat och återvunna metaller för att tillverka sina bågar. De ser också till att deras tillverkningsprocesser är energieffektiva och minimerar avfallsgenerering. EOE Eyewear samarbetar också med etiska leverantörer och hantverkare som delar deras engagemang för hållbara praxis. Detta säkerställer att varje par glasögon som de producerar uppfyller både deras stil och deras ekologiska ansvar.

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo