Victoria Beckham Solglasögon

Victoria Beckham
Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
61 Resultat

Solglasögon från Victoria Beckham: iögonfallande former och spännande kontraster 

I’ll tell you what I want, what I really, really want – ett par solglasögon från den nya Victoria Beckham-kollektionen! Det finns redan en glasögonkollektion från Victoria Beckham, men nu har vår föredetta Spice Girl lagt till en ny kollektion till sin portfolio av solglasögon. Klassiska pilotglasögon trendiga runda glasögon och cat-eye-glasögon – alla favoriter från de senaste åren finns med på listan. Uttråkad? Absolut inte! Victoria Beckham vet hur hon ska få nytt liv i gamla klassiker. Hon presenterar till exempel en helt ny solglasögonform som är en spännande kombination av olika omtyckta former. Bågar med namnet ”Runway” tycks vara inspirerade från ett bis perspektiv: den runda utsidan och kantiga insidan utgör en unik kontrast. Vi vet vilka solglasögon vi vill ha – vet du? 

Solglasögon från Victoria Beckham är en kombination av elegant design och fin hantverkskonst 

Lika elegant som Victoria var som Spice Girl är hon nu som formgivare. Solglasögonkollektionen från Victoria Beckham är klassisk, feminin och förstklassig. Alla glasögonmodeller skapas med stor noggrannhet och tillverkas för hand i Italien. De spännande färgerna och formerna ger varje solglasögon en unik look som framhäver din användarens personlighet. Det är inte konstigt att Victoria Beckham hör till en av dagens största stilikoner. Hos Mister Spex kan du köpa Victorias vackra glasögon och solglasögon online. Har du en dator med webbkamera? Då kan du till och med prova de flesta glasögonmodellerna online. 

Hitta den perfekta glasögonformen 

Vissa modeartiklar, -stilar och -trender har en nästintill magnetiskt effekt på oss – solglasögon är inget undantag. Innan du korar dina favoritglasögon bör du se till att de faktiskt passar din ansiktsform. Följ följande tumregler för att hitta ett passade par: 

  • Har du ett ovalt ansikte? Då har du tur: nästan alla Victoria-Beckham-solglasögon passar dig! 

  • Har du ett runt ansikte? Då passar du i rektangulära och fyrkantiga modeller. Välj helst inte solglasögon med en tjock, markant båge. 

  • Har du ett hjärtformat ansikte? Då passar du bra i runda bågar, till exempel pilotglasögon. 

  • Har du ett fyrkantigt ansikte? Runda solglasögon, pilot- och cateye-solglasögon är bra val för personer med ett fyrkantigt ansikte. 

Välj solglasögon som får dig att stå i centrum! 

När du vet vilken form dina solglasögon ska ha för att passa ditt ansikte börjar den roliga delen: att hitta dina nya favoritsolglasögon! Fyll i vilken form och typ av båge du är på jakt efter, hur dyra solglasögonen får vara och hur brett ditt ansikte är. Du kan även fylla i önskad färg på bågen och glasen. Därefter listar vi alla modeller som uppfyller dina krav. Tack vare vårt digitala provrum kan du nu prova nästan alla glasögon och solglasögon direkt online och direkt se vilka modeller som passar dig. Hittade du inga solglasögon från Victoria Beckham-kollektionen som du gillade lite extra? Vill du inte gå miste om en somrig portion glamour? Då ska du kika bland våra andra omtyckta märken och designer. Klicka här för att titta närmare på Balenciaga, Miu Miu och Prada. 

Köp glasögon online och välj mellan över 5000 olika modeller från ledande märken 

Som Europas ledande online-optiker kan vi ge våra kunder en unik shoppingupplevelse. Vi kombinerar online-fördelar med offline-service från våra partneroptiker i Sverige. Tillsammans arbetar vi för att uppnå ett mål: att få följa med dig på din resa till de perfekta glasögonen eller solglasögonen. Här är några av fördelarna som du som kund hos Mister Spex har när du handlar Victoria Beckham-glasögon: 

  • Prova solglasögon direkt online 

  • Köp solglasögon med styrka 

  • Alltid de senaste formerna, färgerna och stilarna 

  • 90 dagars öppet köp 

  • Härlig och aktuell glasögoninspiration! 

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo