Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Kategori

  • Använt filter

  • Märke Smith Optics
Ta bort alla filter

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Glasögon för

Storlek

  • Normal (132 - 138 mm)
  • Bred (≥ 139 mm)
  • Fastställ rambredd

Form

Typ

Ansikte

Bågfärg

Linsfärg

Material

Pris i SEK

2

Smith Optics Solglasögon

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


Smith Optics-solglasögon

Precisionsglasögon är ett måste för prestationerna inom all sport, vare sig det är cykling, snowboardåkning, segling eller surfing. Avancerade solglasögon som sitter på plats och inte faller sönder är viktiga för att du ska kunna njuta av upplevelsen och förbättra dina prestationer. Det amerikanska företaget Smith Optics uppfyller alla dessa krav.

Företaget har en upplyst designfilosofi och tillverkar både skyddsglasögon, solglasögon och sportglasögon. Smith Optics solglasögon hör faktiskt till de bästa moderna produkterna på området. Smith Optics tillverkar inte bara solglasögon av hög kvalitet i en rad stilfulla och ultramoderna modeller. Företaget är också ett av de mest miljömedvetna och tekniskt avancerade i branschen. I Smith Optics ingår tre märken. ”Evolve” är solglasögon av återvunnet eller förnybart material som har mindre miljöpåverkan. ”Chroma Pop” är den senaste generationen av polariserande glas av exempellös kvalitet. ”Elite” är, som namnet antyder, en kollektion avancerade solglasögon med tonvikt på design och stil.

Mister Spex har ett fullständigt sortiment solglasögon från Smith Optics, som beskrivs tydligt med all relevant information. Det är enkelt att se vilka modeller du gillar, men varför inte använda verktyget för virtuell provning? Det är ett stressfritt, idiotsäkert sätt att hitta exakt rätt par.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex normala priser.