Ett rysande bra halloween-erbjudande: Spara 20 %¹ med koden: SPOOKYSPEX
Barnsolglasögon

Barnsolglasögon

Kategori

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Barnsolglasögon hos Mister Spex

Barn älskar att spendera tid utomhus. Men deras ögon är särskilt känsliga för UV-strålning, vilket kan orsaka varaktiga skador. Håll ögonen skyddade med ett par slitstarka, högkvalitativa solglasögon från Mister Spex. Mister Spex erbjuder ett stort sortiment av solglasögon för barn. Oavsett vilka äventyr du har planerat med dina barn kommer ni att må bra när ni vet att deras ögon får det skydd de behöver från tidig ålder, med barnsolglasögon från Mister Spex.

Varför är solglasögon viktigt för barn?

De flesta föräldrar är medvetna och noggranna med att applicera solskyddsfaktor för att skydda sina barns hud mot UV-strålar. Men ögonen får inte heller glömmas när man förbereder sig för aktiviteter utomhus. Barnens näthinnor är tunnare än vuxnas. Detta innebär att mer ljus kommer in i barnens ögon, vilket gör dem särskilt känsliga för de negativa effekterna av UV-ljus.

För att undvika höga exponeringar för solen i hela ditt barns ögonområde, välj solglasögon som har högkvalitativa linser som blockerar UV-ljus helt , liksom bågar som är bekväma och passar ditt barn bra. Kom ihåg att solglasögon inte bara är på sommaren utan också på vintern. Solens strålar som reflekterar från snöiga ytor medan du till exempel åker skidor kan vara lika skadliga som reflektion från sjöar och hav under de varmare månaderna. Det är därför det är bra att få solglasögon till en vana för ditt barn året om.

Upptäck snygga och praktiska barnsolglasögon på Mister Spex

Med barnsolglasögon från Mister Spex kommer ditt barn att vara välutrustat för att vara ute och leka i solen, vare sig det är vid poolen, i skidbacken eller på väg till skolan. Hos Mister Spex kan du välja mellan en mängd olika stilar och färger för att hitta de solglasögon som kommer att passa ditt barn bäst. Alla våra solglasögon är från ledande varumärken som erbjuder det fulla UV-skyddet som barn behöver. Vissa modeller är till och med tillgängliga med receptbelagda glas om ditt barn normalt bär glasögon. Ditt barn kommer att älska de många trendiga valen som finns på Mister Spex - och du kommer att älska att de bär solglasögon av hög kvalitet.

Prova alla våra barnsolglasögon online!

Med bekvämt online-montering verktyg på Mister Spex kan du se hur alla solglasögon i vårt sortiment ser ut på ditt barn. Du får snabbt en korrekt känsla om solglasögonen du väljer kommer att passa ditt barns ansiktsform, personlighet och individuell stil . Dessutom kan du bläddra, prova och beställa barnsolglasögon från Mister Spex var som helst, när som helst .

Fördelarna med att beställa solglasögon från Mister Spex inkluderar:

  • Fri frakt vid köp över 700kr
  • Öppet köp
  • Konkurrenskraftiga priser
  • Enkelt att använda digitalt provrum
  • Vänlig och professionell kundservice
  • Slipade solglasögon finns också för barn

Med solglasögon av hög kvalitet från Mister Spex, kommer hela familjen att vara förberedda på att spendera tid i solen, säkert och bekvämt. Låt utomhusäventyren börja!

Märken i denna kategori

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo