Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
226 Resultat

Stilren elegans: Giorgio Armani-glasögon och -solglasögon

”När det kommer till elegans handlar det inte om att bli sedd, utom att bli ihågkommen”, sa Giorgio Armani en gång i tiden. På så vis beskrev modeskaparen det som hans mode står för än idag perfekt, nämligen ett modernt ”understatement” och tidlös elegans, diskreta färger och både material och tillverkning av hög kvalitet. Hos Giorgio Armani hittar du inga kortlivade trender, sprudlande prakt eller expressiva stilar med en dramatisk benägenhet. Istället betonas den stilrena skönheten på ett oförskräckt vis.

Giorgio Armanis genombrott i Hollywood

Armani, som föddes 1934 i den italienska staden Piacenza, fick in en fot i modevärlden som skyltfönsterdekoratör i ett varuhus. Därefter fortsatte han att arbeta med att handla mode och designade slutligen kostymer för Nino Cerruti på 1960-talet. Tillsammans med sin levnadspartner grundade han 1975 sitt eget företag, Giorgio Armani S.p.A. Med elegant sydda kostymer för män blev han snart ett känt namn internationellt. Sitt slutliga genombrott fick han dock genom att förse olika filmproduktioner med sina skapelser. Än idag litar Hollywoodstjärnor blint på den stilrena och ofta androgyna Armani-looken. Numera hör Armani-gruppen till de ledande mode- och lyxvaruföretagen, har butiker i 60 länder runt om i världen och sysselsätter över 10 000 anställda. Under varumärket Giorgio Armani, men också Emporio Armani eller A|X Armani Exchange erbjuder företaget inte bara kläder, parfymer och smycken, utan också Giorgio Armani-glasögon och Giorgio Armani-solglasögon. Han var förresten en designer som ofta arbetade med ädla och enfärgade färger och anses vara uppfinnaren bakom färgnyansen ”greige”, en blandning av grå och beige.

Glasögon och solglasögon från Giorgio Armani för både kvinnor och män

Med sin glasögonkollektion från Giorgio Armani och urval av solglasögon Giorgio Armani hjälper mannen med samma namn både kvinnor och män att förfina sin klädsel med stilsäkra detaljer. Varumärkets stilistiska erbjudande består av ett stort urval av former och färger. Det finns Giorgio Armani-solglasögon som är runda och kantiga, det finns eleganta och klassiska bågmodeller, för att inte tala om sportiga bågar. Giorgio Armani-glasögon finns i guld och silver, svart och brunt, och så vidare. En sak är säker: kollektionen passar till mycket olika stilar. Bestämmer du dig för ett par glasögon eller solglasögon från Giorgio Armani satsar på en tidlös och elegant accessoar av hög kvalitet som du kan glädja dig åt i flera år framöver.

Giorgio Armani: beställ glasögon online hos Mister Spex – dina fördelar

Vill du köpa ett par nya glasögon eller solglasögon från Giorgio Armani? Hos Mister Spex, din populära online-optiker, kan du beställa glasögon online – okomplicerat, när som helst på dygnet och i lugn och ro i soffan. Herr- och damsolglasögon hittar du precis lika lätt som dam- och herrglasögon, glas, sportglasögon, kontaktlinser, m.m. Omkring 8000 bågar och över 100 varumärken väntar på att bli upptäckta av dig. Vilka glasögon passar mig? Hos Mister Spex kan du prova glasögon online – i vårt digitalt provrum! Oavsett om du vill ha ett par genomskinliga bågar, en vintage-båge, glasögon utan kant eller snygga herrglasögon – hos Mister Spex finns ett passade par för alla. Du kan självklart även prova solglasögon och glasögon från Giorgio Armani på riktigt! Du kan nämligen låna hem upp till fyra bågmodeller. Vi har öppet köp i 90 dagar om bågmodellen inte skulle passa perfekt eller du inte gillar bågarna. • Stort urval av Giorgio Armani-solglasögon och -glasögon för kvinnor och män • Individuell justering av dina bågmodeller i våra Mister Spex-butiker eller hos en av våra partneroptiker nära dig • Glasen slipas av våra utbildade optiker i vår verkstad i Berlin • Fri frakt på glasögon • Öppet köp i 90 dagar Har du frågor om Giorgio Armanis glasögonkollektion eller om våra tjänster? Ta då kontakt med vår kundtjänst!

  • ** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.
10%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo