Porsche Design

Porsche
Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
107 Resultat

Porsche Design från Mister Spex

Porsche har funnits i mer än 70 år. Företaget, baserat i Stuttgart-Zuffenhausen, grundade sin bilfabrik 1945 och inriktade sig framför allt på sportbilar. Det finns inte några bilar i Mister Spex nätbutik, men däremot glasögonkollektioner från Porsche Design. Biltillverkaren satsade på mode 1974 och företagets modemärke har varit etablerat i nästan 40 år. Som på företagets andra områden är glasögonen mönster av lyx, kvalitet och innovation.

Varje kollektion präglas av högsta tillverknings- och designstandarder. Porsche Designs glasögon och solglasögon finns endast för män i Mister Spex nätbutik. Glasen är gjorda av okrossbar polykarbonat och bågarna är gjorda av antingen plast, metall eller titan, vilket erbjuder något för alla smaker. Kollektionen har en diskret färgskala. Svart, brunt och silverfärgat dominerar. Solglasögonen från Porsche Design följer trenderna och finns som pilotglasögon eller i ovala och rektangulära former. Enkelglasmodeller finns också i Mister Spex butik.

Den höga kvaliteten och unika designen återspeglas också i känslan av komfort. Gummerade skalmändar är bara toppen av isberget i Porsche Design-sortimentet. Plastsadlar och perfekt passform kompletterar upplevelsen. Använd filterfunktionen i Mister Spex nätbutik för att hitta rätt Porsche Design-modell. Vår tjänst för virtuell provning kan också hjälpa dig att välja. Med vår 2D- eller 3D-tjänst placerar du dina favoritglasögon på ditt eget ansikte. Eller beställ upp till fyra par och prova dem hemma. Om du har frågor kan du kontakta vår kundtjänst. De glasögon du inte vill ha skickar du helt enkelt tillbaka.

  10%

  Vårt optikerteam vägleder dig gärna

  Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

  Betalningsalternativ

  Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

  Fraktsätt

  Postnord Logo

  Så att du kan shoppa tryggt online

  TRYGG E-Handel Logo