Chloé

Chloé
Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
283 Resultat

En lätt tillvaro med Chloé-solglasögon och Chloé-glasögon

Feminin, charmig, fri – de som gillar att njuta av en lätt tillvaro kommer att älska det franska modet från varumärket Chloé. Ett par Chloé-solglasögon eller Chloé-glasögon ger alla stilar en lyxig boho-touch. Hos Chloé är det en tradition att bryta mot konventioner. 1952 grundade Gaby Aghion det som är idag det världsberömda modeföretaget och satte en ny måttstock med sin första kollektion direkt. I en tid präglad av formell och strikt tillvaro designade hon eleganta skapelser med avslappnade snitt, fina detaljer och av högkvalitativa material. Sedan dess har Chloés mode lyckats med en balans mellan lyx och samtida aktualitet.

Chloé-andan är en sorglös romantik stil à la 60- och 70-talet

Genom åren och årtiondena har olika stjärndesigner arbetat för varumärket och präglat Chloés unika look. Från 1963 formgav ingen mindre än Karl Lagerfeldt för modeföretaget. 1965 gjorde han ett utkast till den berömda Tertulia-klänningen. Med sina handmålade jugendstil-motiv är han än idag sinnebilden av en fria andan som Chloés bohemiska och chica mode förkroppsligar. På 1970-talet skapade han mjuka sidenklänningar med lena spetsinlägg som alltid hade en touch av sorglös romantik.

Gabriela Hearst hos Chloé: lyx med samvete

Under sent 1990-tal var Stella McCartney Chloés kreativa direktör i några år. Hon introducerade inslag av rock’n’roll i varumärkets kollektioner. På ett unikt sätt lyckades hon kombinera mjuka, romantiska inslag med gatans kraftfulla energi. Idag befinner sig Gabriela Hearst på modeföretag kreativa topposition. Hon står inte bara för skapelser fulla av uttrycksfull modernitet, utan även för principen ”lyx med samvete”. Hearst tar särskild hänsyn till varifrån materialen som används kommer ifrån och var Chloés mode tillverkas.

Chloés solglasögon och glasögon är både kreativa och lekfulla

Även damglasögonen och damsolglasögonen från Chloé visar vad varumärket står för, nämligen femininet, modernitet, en fri anda samt lätthet. Många kreativa bågmodeller, ofta med lekfulla detaljer, väntar bara på att få understryka just din personlighet. På så vis får Chloé stilpoäng för sina spännande bågmodeller i retrostil med inspiration från 1960- och 1970-talet. Exempel på roliga bågmodeller som förhöjer din outfit är hjärtformade Chloé-solglasögon, solglasögon med vågformade skalmar, runda eller kantiga Chloé-solglasögon, solglasögon med gradalfärgade glas eller mjukt pudertonade glas. Även märkets glasögonutbud utstrålar såklart även den ett glatt humör med en lätt och lekfull modern känsla. Exempel på detta är Chloé-glasögonen Carlina, runda glasögon med sextiotalscharm. Självklart finns det även kantiga Chloé-glasögon. Det finns ett brett urval av färger och material när det kommer till glasögonen från Chloé, allt ifrån grå till rosa färger till Chloé-glasögon gjorda av metall och plast.

Köp Chloé-solglasögon och -glasögon online hos Mister Spex – dina fördelar

Hos Mister Spex hittar du inte bara de vackraste bågmodellerna från Chloé, utan du kan även köpa över 9000 glasögon och 7000 solglasögon online, bland annat glasögon med blåljusbehandling. Sortimentet uppfyller alla önskemål. Mister Spex har runda glasögon och bågar med garnityr, för att inte tala om olika genomskinliga bågmodeller. Det finns även ett stort urval av solglasögon. Du kan välja mellan cateye-solglasögon, runda solglasögon och hjärtformade solglasögon. Du hittar självklart solglasögon med styrka och polariserade solglasögon i webbutiken.

Undrar du: ”Vilka glasögon passar mig?” I vårt digitala provrum kan du prova glasögon som du känner för online – och till och med i 3D! Dina favoriter kan du naturligtvis även testa på riktigt. Vi skickar gärna upp till fyra bågmodeller hem till dig, så att du kan prova hemma i lugn och ro. • Över 180 Chloé-solglasögon och -glasögon att välja mellan • Individuell justering av dina bågmodeller i våra Mister Spex-butiker eller hos en av våra partneroptiker nära dig • Glasen slipas av våra utbildade optiker i vår verkstad i Berlin • Fri frakt på glasögon • Öppet köp i 90 dagar

Har du frågor om vårt utbud av Chloé-glasögon eller våra tjänster? Ta då kontakt med vår kundtjänst!

  10%

  Vårt optikerteam vägleder dig gärna

  Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

  Betalningsalternativ

  Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

  Fraktsätt

  Postnord Logo

  Så att du kan shoppa tryggt online

  TRYGG E-Handel Logo