Ett rysande bra halloween-erbjudande: Spara 20 %¹ med koden: SPOOKYSPEX
Polaroid
Kategori

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Polaroid

(84)

Inga resultat

Visar produkter 1 till 60 av 84

Kvalitetsglasögon från Polaroid på Mister Spex

Polaroid kan blicka tillbaka på en lång tradition av glasögontillverkning. Materialval, teknik och passform har förfinats under åren och resultatet är hållbara och bekväma glasögon av högsta kvalitet. Om du beställer Polaroid-glasögon från Mister Spex får du enkelslipade kvalitetsglas på köpet och fri frakt. Välj mellan många olika modeller för dam och herr. Provningen sköter du online med din webbkamera eller med gratis hemlån av upp till fyra bågar. Öppet köp i 90 dagar gäller för alla Polaroid-glasögon.

Ända sedan början av förra seklet har Polaroid varit ledande inom optik och linsteknik. Företaget har utvecklat innovativa produkter som polaroidkameran och polariserande glas. Om ditt val faller på Polaroid får du ett par glasögon av garanterat hållbar kvalitet som är bekväma att bära hela dagen. Köp Polaroid-glasögon online och utnyttja Mister Spex alla fördelar som gratis hemlån, fri frakt och öppet köp. Enkelslipade kvalitetsglas ingår dessutom alltid vilket gör att våra priser oftast är väsentligt lägre jämfört med din vanliga optiker.

Kvalitetsglas och modernt formgivna bågar

Om du beställer ett par Polaroid-glasögon från Mister Spex kan du vara säker på att du får glas av högsta kvalitet. Vi använder endast extra hållbart glas från kända tillverkare som SEIKO Optical, Essilor och Hoya Lens och alla linser är antireflexbehandlade, reptåliga och försedda med UV-filter. Som tillval erbjuder vi bland annat extra tunna och lätta glas, polariserande och fotokromatiska glas. Slutmonteringen utförs av kvalificerade tekniker i vår glasverkstad i Berlin.

Bågarna från Polaroid finns i många olika modeller, allt från klassiska rektangulära till rundade och mönstrade. De känns igen på den stilrena och återhållsamma designen som lätt kan kombineras med olika klädstilar. Den karakteristiska logga sitter framtill på skalmens utsida och är ett verkligt kvalitetsmärke. Polaroid är ett tryggt val både när det gäller design och material.

Mister Spex hjälper dig att välja Polaroid-glasögon

Mister Spex har utvecklat ett koncept som går ut på att underlätta köpprocessen för dig som kund. Vi tror på att moderna trender med allt större inslag av valfrihet och webbaserad konsumtion är här för att stanna och har därför tagit fram smarta verktyg som hjälper dig vid valet av glasögon. Du börjar med att använda vår avancerade filterfunktion för att begränsa urvalet av bågar. Det är bland annat möjligt att ange kriterier som ansiktsform, rambredd, bågform, pris, färg och material. Söker du till exempel efter ett par svarta Polaroid-glasögon för smal ansiktsform visas alla bågar som stämmer överens med sökkriterierna på din datorskärm. Om du klickar på en båge kommer du till produktsidan med all nödvändig information såsom mått, vikt, material och närbilder. Genom att ladda upp ditt porträttfoto eller använda din webbkamera kan du här prova glasögonen virtuellt för att få en uppfattning om hur de passar till ditt ansikte. Du kan också låna hem upp till fyra par Polaroid-glasögon helt kostnadsfritt om du föredrar att prova dem framför spegeln.

När du valt båge är det dags att bestämma vilka glas som ska sitta i den. Du behöver dina korrektionsvärden från en aktuell synundersökning av optiker eller ögonläkare. Behöver du hjälp med att tolka ditt recept går det bra att kontakta vår kundtjänst. Om du vill kan du också skapa ett konto och spara dina värden till nästa besök i vår webbutik. Enkelslipade glas ingår alltid vid köp av glasögon, men det är även möjligt att välja till specialbehandlade glas som exempelvis är extremt vattenavvisande, smutsavvisande, fotokromatiska, extra tunna eller polariserande.

Köp Polaroid-glasögon på nätet och spara pengar

Tack vare vårt unika koncept med webbaserad försäljning kan Mister Spex hålla mycket låga priser. Jämför själv med din traditionella optiker för att få reda på prisskillnaden på dina Polaroid-glasögon. Vi kan dessutom erbjuda professionell rådgivning, hemlån och trygga leveransvillkor. Om du är bekväm med att handla varor på internet finns det inget som hindrar dig från att spara pengar även på dina glasögon. Som kund på Mister Spex får du förutom ett enastående stort utbud av glasögon och låga priser även:

  • Fri frakt på alla beställningar över 700 kronor
  • Öppet köp i 90 dagar
  • Gratis hemlån av fyra bågar i upp till 10 dagar
  • Tillgänglig kundtjänst via telefon och e-post
  • Enkelslipade kvalitetsglas inkluderade i priset
  • Trygg och snabb leverans med posten
  • Utprovning med foto eller webbkamera

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex ordinarie priser.

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo