Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga service och upplevelse. Om du fortsätter surfa på vår webbplats godkänner du att vi använder cookies.
  • Använt filter

  • Märke Victoria Beckham
Ta bort alla filter

Använd gärna våra filter

När du använder våra filter är det 80 % större chans att du hittar de bästa glasögonen för dina behov.

Glasögon för

Ansiktsbredd

  • Mellan
  • Bred
  • Få hjälp att avgöra måtten

Form

Typ

Ansikte

Märke

Bågfärg

Linsfärg

Material

Pris i SEK

3

Victoria Beckham Alla varumärken

Virtuell Anprobieren

Probieren Sie die Brille virtuell auf Ihrem Gesicht.


Victoria Beckham från Mister Spex

Victoria Beckham är kvinnan som har gått igenom faser som fotbollsfru och Spice Girls-medlem och där hon under sina dryga tjugo år rampljuset varit välkänd för sitt träffsäkra öga för mode. Sångerskan har varit modell och musa för modedesignern Marc Jacobs, vilket senare ledde till att hon designade flera klädkollektioner under sitt eget namn.

Bågarna från Victoria Beckham andas kvalitet och feminin elegans. Här hittar du glasögonmodeller i läckert överdimensionerade former och droppformade linser á la Aviators. Det är välkänt att Victoria älskar pilotbågar, vilket syns tydligt i kollektionen, och innan hon släppte sin egen kollektion sågs hon ständigt bära upp Ray-Bans pilotklassiker. Victoria uppskattar ju som bekant själv hög kvalitet och det var en självklarhet för henne att göra sina glasögon i samarbete med de allra bästa och Victoria använder samma tillverkning som Cutler & Gross - handarbete och högsta kvalitet rakt igenom alltså!

Pilotmodellerna finns både i guld och silverfärgade metaller, trendigt färgade spegelglas och i galet lyxiga 18 karatsbågar. Storlekarna varierar från medelstora till oversized i enlighet med vad Victoria själv föredrar vad gäller bågar och glas.

Samtliga solglasögon har fått sina celltoppar graciöst formade till en ”spets” som representerar bokstaven ”V”, som står för Victoria. Denna raffinerade detalj är utmärkande för kollektionens alla bågar.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ta del av erbjudanden och följ de senaste trenderna. Prenumerera nu och få 5% rabatt på din första order.

Säkra betalningsalternativ

Välj mellan faktura, konto, delbetalning, kort och internetbank.

Säkra betalningsalternativ

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt på alla ordrar över 700 kr och levererar med Posten för snabbast leverans!

Följ Mister Spex

Exklusiva tävlingar, senaste trenderna, och personliga råd.


** Alla glasögonbågar levereras med två enkelslipade, antireflexbehandlade och reptåliga plastglas (brytningsindex 1,5) och sfär på högst +6,00/-6,00 D; Cyl +2,00/-2,00 D.

.

* De överstrukna priserna är Mister Spex normala priser.