Boutique

Glasögon och kedjor

Stella McCartney
Har du redan ett par glasögon från oss? Logga in nu och filtrera efter glasögon i din storlek.
Filtrera efter
56 Resultat

Naturlig modeikon – bågmodets framtid

Klassisk. Tidlös. Modeikonen Stella McCartneys exklusiva bågmodeller återspeglar den estetiska tidsandan och är – helt i linje med varumärkets hållbarhetsfilosofi – gjorda av material av biologiskt ursprung. Över 50 procent av materialen som används för att tillverka glasögonen kommer från naturliga källor. Stella McCartneys engagemang för hållbarhet går som en röd tråd genom alla hennes kollektioner och denna ansvarsfulla och ärlig sida märks tydligt i det moderna företaget och är en del av varumärkets kännetecken.

Stella McCartney – förtrollande vackra glasögon

Det kultförklarade märket skapar snygga bågaccessoarer som framhäver din individualitet och personlighet. Glasögonens klassiska design samt höga kvalitet är en oslagbar kombination! Mycket trendiga och alltid uppdaterade – Stella McCartneys glasögon är tidlösa modeklassiker som understryker många olika stilar med mycket ”understatement”. Vem har inte drömt om att äga ett par haute-couture-glasögon? De kännetecknande formerna och de lekfulla detaljerna gör Stella McCartney-glasögonen till eleganta, iögonfallande bågar med stil. De geometriska formerna med böjda hörn gör bågarna till glamorösa accessoarer och en dröm för varje fashionista.

Oavsett om det handlar om moderiktiga oversize-glasögon utan styrka eller klassiska glasögon med styrka så finns det otaliga bågar att välja mellan. De olika hållbara glasögonmodellerna från Stella McCartney ger dig de perfekta modeaccessoarerna att för mer variation i vardagen. Vad väntar du på?

Dina fördelar hos Mister Spex

Upptäck utvalda designmärken, säsongens exklusiva stilar och låt dig inspireras av vårt lyxiga sortiment av solglasögon, slipade glasögon och progressiva glasögon från ledande märken. Utöver våra högkvalitativa Stella McCartney-glasögon erbjuder vi ett stort urval av andra designerrmärken som t.ex. Linda Farrow, Victoria Beckham och Moncler.

Letar du efter ett par glasögon med styrka från Stella McCartney? Vi slipar glasen till din favoritbåge så att även du med höga värden kan se perfekt och njuta av solen. Hos oss kan du känna dig trygg när du shoppar i lugn och ro hemifrån. Vi har höga kvalitetsstandarder, vilket gör att vi tillverkar dina nya Stella McCartney-glasögon i optikerkvalitet och helt efter dina styrkor och behov.

Kan du inte bestämma dig för ett par glasögon från Stella McCartney? Använd vårt hemlån för att prova dina favoritbågar i upp till tio dagar hemma och bestäm dig i lugn och ro.

Beställ dina nya Stella McCartney-glasögon nu – helt utan problem och risker:

● kvalitetsglas ingår

● betalning mot faktura

20%

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo