LGR
124 Resultat

L.G.R | LUCA GNECCHI RUSCONE

Märket kombinerar Afrikas äventyrliga skönhet med Italiens traditionella hantverkskonst. Resultatet är glasögon som imponerar med precision, material av hög kvalitet och vintage-former – på så vis följer de med äventyrare på otaliga upptäcktsresor. Den perfekta accessoaren för alla som tycker om att vara sitt autentiska, unika och extravaganta jag. Upptäck vårt sortiment av exklusiva glasögon och solglasögon online hos oss.

Märket har sitt ursprung från italienarens, Luca Gnecchi Ruscone, resor på den afrikanska kontinenten under 2006. Hans morfar levde i Eritrea 1930–1970 och under sina resor besökte Luca Gnecchi Ruscone sin morfars gamla varuhus. Då upptäckte han en kista med solglasögon i kolonialstil som hade importerats från Italien till Afrika 50 år tidigare. Eftersom han tyckte så mycket om den eleganta designen började han sälja glasögonen på nytt. Efterfrågan var enorm och därför grundade Luca Gnecchi Ruscone sitt eget märke 2007: L.G.R

Luca Gnecchi Ruscone sökte upp tillverkarna för produktionen och bevarade på så vis den traditionella hantverkskonsten som används än idag. Alla modeller tillverkas helt och hållet för hand och det gör att varje båge är individuell, unik och kännetecknas av högsta kvalitet. Materialet står i tillverkningens centrum: Det bästa italienska acetatet används för att garantera varaktiga och långlivade produkter.

Vårt optikerteam vägleder dig gärna

Vanliga frågor och svarVanliga frågor och svarKontaktKontakt08-55 00 25 6008-55 00 25 60

Betalningsalternativ

Klarna LogoVISA LogoMastercard LogoSwedbank LogoHandelsbanken LogoSEB LogoNordeo Logo

Fraktsätt

Postnord Logo

Så att du kan shoppa tryggt online

TRYGG E-Handel Logo